Κ. Χατζηασημίδης: Γιατί δεν προχωρούν οι σχεδιασμοί για τον κόμβο του Αγίου Μάμα;

Πέρσι, στην Εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα, ο κύριος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εξήγγειλε δημοσίως την κατασκευή ενός κόμβου στον Άγιο Μάμα, ώστε να μειωθεί η επικινδυνότητα του σημείου και να διευκολυνθεί η κίνηση. Στη συνέχεια, στα τέλη του 2023 ανακοινώθηκε η έναρξη της διαδικασίας “διερεύνησης και προμελέτης” από την αρμόδια Γενική Διεύθυνση Προγραμματισμού και Υποδομών, Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Εμείς, λοιπόν, επαναφέρουμε το θέμα στον δημόσιο διάλογο, με δεδομένο ότι η κυκλοφοριακή όχληση στο σημείο είναι πάρα πολύ έντονη κι αναμένεται να γίνει εντονότερη το επόμενο διάστημα. Καλούμε τον κύριο Περιφερειάρχη να μας παρουσιάσει την πρόοδο των μελετητικών διαδικασιών, ώστε να μπορέσει κι η τοπική κοινωνία να παρακολουθήσει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό που την απασχολεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

*Άρθρο του Κώστα Χατζηασημίδη, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Γιάννης Μυλόπουλος”.

Exit mobile version