Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα δύο σενάρια για την απονομή του πρωταθλήματος

Δύο είναι τα σενάρια αυτή τη στιγμή για την απονομή στον πρωταθλητή Ελλάδος, ανάλογα με το αποτέλεσμα του πέμπτου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό.

Αντίστροφα μετράμε για την τελευταία πράξη στο έργο της Stoiximan Basket League. O Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (21:15, live Gazzetta, ERT 3) και όποιος νικήσει κάνει το 3-2 στη σειρά και κατακτά τον τίτλο. Μια σπουδαία σειρά παιχνιδιών που θα ολοκληρωθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων απόψε.

Οι πράσινοι ψάχνουν τρόπο να επιστρέψουν στον τίτλο του πρωταθλητή μετά το 2021, ενώ οι Πειραιώτες αναζητούν το σχέδιο για να φτάσουν στην τρίτη σερί κατάκτηση.

Υπάρχουν δύο σενάρια αυτή τη στιγμή για την απονομή ανάλογα με το ποιος θα αναδειχθεί νικητής το βράδυ της Παρασκευής, αντέχοντας στην τιτανομαχία. Σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού AKTOR, η απονομή θα γίνει στο ΟΑΚΑ απόψε μετά το τέλος του ματς. Αν στο τέλος πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός, το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή, είναι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να μεταβεί στο ΣΕΦ για να γίνει εκεί η απονομή απόψε.

Πηγή: gazzetta.gr

Exit mobile version