ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα ο Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του Αφρικανού μέσου που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά θεωρώντας πως μαζί με τον Σουαλιό Μεϊτέ (την απόκτηση του οποίου ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με την Μπενφίκα) μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο στη μεσαία γραμμή με δύο διαφορετικού τύπου χαφ.

Έτσι, το όνομα του Αφρικανού μέσου, που θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πρωταθλητών Ελλάδας, όπως αναφέρεται σε σημερινά δημοσίευματα του Τύπου, χωρίς πάντως να θεωρείται μια εύκολη υπόθεση με δεδομένο το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα από τη Γαλλία.

Ισχυρό όπλο των «ασπρόμαυρων» στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων αποτελεί η προοπτική συμμετοχής στο νέο Champions League κάτι που βλέπει με θετικό μάτι και ο Μαντί Καμαρά, που μέτρησε 210 συμμετοχές με 20 γκολ και 14 ασίστ στα πέντε χρόνια που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Αφρικανός μέσος με καταγωγή από τη Γουινέα αποκτήθηκε το 2018 από τον Ολυμπιακό, ήρθε με ελάχιστα χρήματα από την Αζαξιό και πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα (2020, 2021, 2022) και ένα κύπελλο (2020) με τους Πειραιώτες.

Τον Αύγουστο του 2022 πήγε για έναν χρόνο στη Ρόμα, χωρίς να καταφέρει να πιάσει στους «τζιαλορόσι» (21 συμ.) και επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», απ’ τους οποίους μένει ελεύθερος.

Φέτος είχε 29 συμμετοχές (17 για το πρωτάθλημα, 10 για την Ευρώπη και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας) και μετά το χαμένο πέναλτι με τον Παναθηναϊκό, έμεινε εκτός ομάδας, καθώς θεωρήθηκε «ξένο σώμα» για τον σύλλογο.

Πηγή: gazzetta.gr

Exit mobile version