Ο Σάσα Ομπράντοβιτς για πιθανή πρόκριση της Μονακό στο Final Four: «Θα ήταν απίστευτο»

Αφού ολοκλήρωσε την Regular Season 2023-24 της EuroLeague στην τρίτη θέση, η Μονακό αντιμετωπίζει την έκτη Φενερμπαχτσέ στα Playoffs. Μια πρόκληση που συνδέεται με την ευκαιρία να προχωρήσετε στο Final Four για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

«Για τη Φενέρ, η επίτευξη του Φάιναλ Φορ ήταν ο στόχος από την αρχή της σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη την ομάδα, τις επενδύσεις και την ιστορία του συλλόγου. Από την πλευρά μας, εξασφαλίσαμε ένα υπέροχο πλασάρισμα στην Regular Season, αλλά όλοι θέλουν το επόμενο βήμα και την πρόκριση στο Final Four. Το πετύχαμε την περασμένη σεζόν. Μια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα ήταν απίστευτη.» ανέφερε ο προπονητής Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της EuroLeague, Μάικ Τζέιμς αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των αμυντικών σχεδίων της ομάδας που προπονεί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. «Σίγουρα θα θέλουν να σταματήσουν τον Mike, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο έργο. Ο καθένας μας πρέπει να είναι έτοιμος να συνεισφέρει». σημείωσε ο Jaron Blossomgame.

Αποκαλύπτοντας την καλύτερη από τις πέντε σειρές, το Game 1 θα παιχτεί στο Salle Gaston Medecin την Τετάρτη. Ακολουθεί το 2ο παιχνίδι στην ίδια έδρα την Παρασκευή.

«Έχω την αίσθηση ότι θα είναι μια καλή σειρά» προέβλεψε το Alpha Diallo, «Έχουμε τον κόσμο των γηπεδούχων μας πίσω μας, το πλεονέκτημα του γηπέδου, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε».

«Ανυπομονούσαμε αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε ο πρώην πρωταθλητής του ΝΒΑ Τζόρνταν Λόιντ.

Εκτός από τον Terry Tarpey (χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο) που έχει κολλήσει στη λίστα τραυματισμών, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας La Roca είναι διαθέσιμοι.

*Κείμενο: Στέλιος Ελιοδώρου, Πηγή: basketball-news.gr

Exit mobile version