Η Ρεάλ Μαδρίτης χάνει την πρώτη θέση στην ACB μετά την ήττα στο El Clasico από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έδωσε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία την ρίχνει στην 2η θέση της βαθμολογίας της ACB.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 85-79 σε έναν συναρπαστικό αγώνα του El Clasico, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης και δεύτερη στο πρωτάθλημα.

Αυτή η ήττα έκανε τη Ρεάλ Μαδρίτης να πέσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 23-5, υπολείποντας πλέον της Ουνικάχα. Αυτή η αλλαγή θέσης σε αυτό το στάδιο της σεζόν δεν έχει συμβεί από το 2014/15.

Η Μπαρτσελόνα πήρε γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα, εξασφαλίζοντας προβάδισμα 27-9 στην πρώτη περίοδο, το οποίο διεύρυνε σε 38-17 μέχρι το ημίχρονο. Αν και η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να επιστρέφει και μείωσε τη διαφορά, τελικά έπεσε.

Παρά τις προσπάθειές της, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ, με αποτέλεσμα τη νίκη της Palau Blaugrana.

Ο Nicolas Laprovittola ηγήθηκε της νικήτριας ομάδας με 25 πόντους και 5 ασίστ, ενώ ο Ricky Rubio πρόσθεσε 11 πόντους και ο Jan Vesely άρπαξε 8 ριμπάουντ. Ο Willy Hernangomez συνεισέφερε 10 πόντους και 8 ριμπάουντ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Στην αντίπερα όχθη ο Γκάμπριελ Ντεκ έκανε double-double με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ 14 πόντους σημείωσε και ο Τζανάν Μούσα. Ο Σέρχιο Λουλ συνέβαλε με 11 πόντους.

Πηγή: basketball-news.gr

Exit mobile version