Οι πιο εντυπωσιακοί κουλοχέρηδες του Nomini με δωρεάν περιστροφές

Slot machines

Δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιους κουλοχέρηδες να παίξετε; Εμείς θα κάνουμε αυτή την επιλογή πιο εύκολη για εσάς! Ένα από τα πράγματα που πρέπει πάντα να προσέχετε όταν επιλέγετε έναν κουλοχέρη του Nomini είναι οι λειτουργίες που προσφέρει.

Για παράδειγμα, μία από τις καλύτερες λειτουργίες είναι οι δωρεάν περιστροφές, οι οποίες μπορούν να σας χαρίσουν δωρεάν επιπλέον περιστροφές.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας ενημερώσουμε για το πώς λειτουργούν οι δωρεάν περιστροφές και ποιοι τίτλοι τις διαθέτουν.

Τι είναι οι δωρεάν περιστροφές;

Οι δωρεάν περιστροφές κάνουν ακριβώς αυτό που λένε στο κουτί: είναι πρόσθετες περιστροφές που σας επιτρέπουν να γυρίσετε τους τροχούς χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να λάβετε δωρεάν περιστροφές. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι να ενεργοποιήσετε έναν γύρο μπόνους ενώ παίζετε σε έναν από τους κουλοχέρηδες του Nomini.

Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να τοποθετήσετε έναν ορισμένο αριθμό συμβόλων scatter (συχνά τρία) οπουδήποτε στους τροχούς ταυτόχρονα.

Το πόσες δωρεάν περιστροφές θα λάβετε εξαρτάται από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο ακριβής αριθμός των περιστροφών εμφανίζεται πάντα στην οθόνη.

Αφού ενεργοποιηθεί ο γύρος μπόνους, ο οποίος συχνά παίζεται σε ένα εντελώς ξεχωριστό σετ κυλίνδρων για να ξεχωρίζει από το βασικό παιχνίδι, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κλικ στο Έναρξη”για να δείτε στη συνέχεια τις δωρεάν περιστροφές σε κίνηση.

Το σπουδαίο με τις δωρεάν περιστροφές είναι ότι κάθε φορά που παίζετε έναν γύρο, τα κέρδη που διεκδικείτε θα προστίθενται στο υπόλοιπό σας και θα είναι δικά σας για να τα κρατήσετε, εκτός εάν αναφέρεται μια συγκεκριμένη απαίτηση στοιχηματισμού.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους κουλοχέρηδες που προσφέρουν δωρεάν περιστροφές.

Book of Dead

Το Book of Dead είναι ένας από τους καλύτερους κουλοχέρηδες στο Nomini καζίνο και μάλιστα για καλούς λόγους. Το θέμα της περιπέτειας επιτρέπει άφθονη ίντριγκα και απόλαυση κατά την περιστροφή των τροχών.

Ο ηρωικός πρωταγωνιστής Riche Wild αναζητά το ίδιο το περίφημο Βιβλίο των Νεκρών και για να το δει από όσο το δυνατόν πιο κοντά εμφανίζεται στους τροχούς ως το σύμβολο με τις υψηλότερες απολαβές.

Αρχαίοι αιγυπτιακοί θεοί εμφανίζονται επίσης σε όλο το παιχνίδι, αλλά είναι το σύμβολο scatter του Book of Dead που μπορεί να σας βοηθήσει να μπείτε στο μπόνους δωρεάν περιστροφών.

Μόλις φτάσετε εκεί, θα ανταμειφθείτε αμέσως με 10 δωρεάν περιστροφές.

Bonanza

Το Bonanza, που αναπτύχθηκε από την BTG, ήταν πάντα το αγαπημένο παιχνίδι των παικτών.

Πρόκειται για έναν οπτικά εκπληκτικό κουλοχέρη. Οι τροχοί του είναι ενσωματωμένοι στη βραχώδη βουνοπλαγιά και μια καταπραϋντική ροή νερού τραβάει το βλέμμα σας στη δεξιά πλευρά της οθόνης του παιχνιδιού.

Όσο για τα σύμβολα, παρουσιάζονται με τη μορφή πολύχρωμων πολύτιμων λίθων που λειτουργούν ως τα σύμβολα με τις υψηλότερες πληρωμές, με το μοβ να προηγείται και να ακολουθείται από το κόκκινο, το μπλε και το πράσινο.

Και φυσικά, το παιχνίδι είναι φορτωμένο με μερικές εκπληκτικές λειτουργίες.

Όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, θα δείτε τα τέσσερα καροτσάκια πάνω από τους τροχούς, τα οποία είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να κερδίσετε μεγάλα ποσά.

Κάθε νικητήριο σύμβολο στο παιχνίδι γίνεται μέρος μιας αντίδρασης και αντικαθίσταται από σύμβολα που πέφτουν από πάνω, δημιουργώντας τη δυνατότητα για πολλαπλούς νικηφόρους συνδυασμούς από μία μόνο περιστροφή.

Επιπλέον, αν καταφέρετε να πετύχετε τουλάχιστον 4 σύμβολα scatter χρυσού, θα ανταμειφθείτε με 12 δωρεάν περιστροφές.

Buffalo Rising Megaways

Αν αγαπάτε τα πάντα σχετικά με τη φύση, τότε το Buffalo Rising Megaways είναι ο κατάλληλος κουλοχέρης του Nomini για εσάς. Αυτό το παιχνίδι διαθέτει ένα πανέμορφο φόντο τοπίου μαζί με μια σειρά από μεγαλοπρεπή ζώα που απεικονίζονται ως σύμβολα στους τροχούς.

Αν λάβετε υπόψη το όνομα του παιχνιδιού, δεν αποτελεί έκπληξη να δείτε το βουβάλι ως το σύμβολο με τις καλύτερες πληρωμές. που υποστηρίζεται από την αρκούδα grizzly, τον λύκο και τον τάρανδο.

Το σύμβολο του μυστηρίου είναι ένα κρίσιμο σύμβολο σε αυτό το παιχνίδι, καθώς μπορεί να μετατραπεί σε οποιοδήποτε άλλο σύμβολο εκτός από το scatter. Μιλώντας για το scatter, θα χρειαστείτε τουλάχιστον τέσσερα τέτοια σύμβολα για να ενεργοποιήσετε το μπόνους FS.

Το παιχνίδι διαθέτει επίσης έναν απεριόριστο πολλαπλασιαστή κερδών που μπορεί να αυξάνεται κατά ένα με κάθε νικηφόρο συνδυασμό.

 

Exit mobile version