Νικόλ Ελευθεριάδου: Με μειώνει το να με χαρακτηρίζουν «σύντροφος του Βεζένκοφ» (βίντεο)

Στα δημοσιεύματα, που επικέντρωναν στη σχέση της με τον καλαθοσφαιριστή Σάσα Βεζένκοβ, και όχι την τεράστια επιτυχία που κατόρθωσε η εθνική ομάδα πόλο στο Ευρωπαϊκό και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αναφέρθηκε η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι τα δημοσιεύματα «είναι σαν να σε προσδιορίζει ο σύντροφος σου. Δεν είναι η πρώτη φορά, που λένε όλα αυτά για μένα και τον σύντροφό μου, όπως και άλλα επίθετα δίπλα από το όνομά μου. Σε άλλες περιπτώσεις δεν θα συνέβαινε. Αν ένας άντρας είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο δε νομίζω ότι σε ένα άρθρο, θα τον περιέγραφαν με επίθετα, που θα τόνιζαν την εξωτερική του εμφάνιση».

«Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε το βλέπω πάρα πολύ συχνά, αλλά το θετικό είναι ότι ο κόσμος αντέδρασε πολύ έντονα. Χαίρομαι για όλη αυτή τη στήριξη και που ο κόσμος είδε, πόσο άσχημα φαίνεται αυτό. Εύχομαι για όλες τις γυναίκες να μην αναφέρεται το όνομα τους και να συνδυάζεται με δουλειά ή χρήματα ή δόξα ή φήμη ή οτιδήποτε άλλο. Να κοιτάμε την ουσία και τι έχει καταφέρει ένας άνθρωπος για να φτάσει εδώ. Εγώ έχω δώσει τόσα πολλά πράγματα και να βλέπω αυτά τα πράγματα δεν με τιμά και με μειώνει. Παρόλα αυτά, είμαι ένας πολύ δυναμικός χαρακτήρας αναγνωρίζω τι έχω καταφέρει εγώ και μου φτάνει», τόνισε η Νικόλ Ελευθεριάδου. .

Απαντώντας στην ερώτηση εάν είναι έντονος ο σεξισμός και η πατριαρχία στο πόλο, επισήμανε «Είναι έντονος από πολλές απόψεις. Ανέκαθεν υπήρχε η διαφορά του άντρα και της γυναίκας είτε είναι στο οικονομικό κομμάτι είτε είναι η τηλεθέαση ποια παιχνίδια θα δείξει των αντρών ή των γυναικών η τηλεόραση».

Στην ερώτηση αν δουλεύει κάπου, εκτός από το πόλο που ασχολείται, απάντησε «Έχω σπουδάσει τουριστικά, αλλά αυτή την περίοδο έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο πόλο επαγγελματικά».

Πηγή: left.gr

Exit mobile version