Εντυπωσιακές εικόνες από τη χιονισμένη Σαμοθράκη – Κλειστά τα σχολεία στο νησί

Πυκνό χιόνι έχει σκεπάσει τη Σαμοθράκη μετά την κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

Όπως αναφέρει το e-evros.gr, ο αγώνας των συνεργείων του δήμου προκειμένου να κρατήσουν το επαρχιακό δίκτυο ανοιχτό είναι συνεχής ωστόσο αρκετά είναι τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν καθώς ο όγκος του χιονιού είναι πολύ μεγάλος.

Φωτογραφία: Emmanouil Stergoiu / Facebook

Ο δήμος Σαμοθράκης με ανακοίνωσή του καλεί τους κατοίκους του νησιού να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους και παράλληλα έχει δώσει τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης στα οποία μπορούν οι κάτοικοι να καλούν.

«Ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης εκτός από τα τμήματα της Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού κλιμακίου να απευθύνονται στο δήμο στα τηλέφωνα 6974299775 (Αντιδήμαρχος), 6979295338, 6978434050, 2551041790», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Φωτογραφία: Emmanouil Stergoiu / Facebook

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι σχολικές μονάδες στο νησί παραμένουν κλειστές για δεύτερη ημέρα με απόφαση του δημάρχου Αθανάσιου Βίτσα.

Εντυπωσιακές εικόνες από την χιονισμένη Σαμοθράκη

Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το νησί που έχει κυριολεκτικά «θαφτεί» στο χιόνι είναι εντυπωσιακές.

Φωτογραφία: Μανιώτης Στέφανος
Φωτογραφία: Thanasis Tsoukalelis / Facebook

 

Φωτογραφία: Thanasis Tsoukalelis / Facebook
Φωτογραφία: Γιάννης Αντωνίου
Πηγή: voria.gr

 

Exit mobile version