Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε η 41χρονη έγκυος

Γροθιά στο στομάχι είναι οι νέες λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί από την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι, ενώ το πτώμα της εντοπίστηκε τη Δευτέρα το απόγευμα σε δασώδη και δύσβατη περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής.

Εκτός από τον σύντροφό της, υπό κράτηση παραμένει και ο φίλος του που είχε ομολογήσει ότι τον βοήθησε να τη μεταφέρουν σε απόμερη περιοχή, ωστόσο, νεότερα στοιχεία φαίνεται να δείχνουν πως η ανθρωποκτονία τελέστηκε από κοινού.

Την έψαχνε σε εκπομπές

Ο σύντροφος της 41χρονης, ο οποίος εμφανιζόταν στον αέρα εκπομπής ζητώντας από όποιον γνώριζε κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία, είχε θεωρηθεί ύποπτος και είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση, ενώ έβαλαν φρένο σε ταξίδι που επιχείρησε να κάνει στην Αθήνα, με την δικαιολογία της παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αν και φαινόταν ήρεμος από τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση της 41χρονης, φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του σε ελέγχους που έκανε στο σπίτι του η αστυνομία, ενδεχομένως υπό τον φόβο επιβαρυντικών στοιχείων.

Οι αρχές έφτασαν στο συμπέρασμα για την εμπλοκή και τρίτου ατόμου από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι. Πρόκειται για άτομο σεσημασμένο για διάφορα αδικήματα, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να φτάσουν στην ταυτότητά του.

Μετά την προσαγωγή του, ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης έσπασε και αποκάλυψε πως η Γεωργία είχε δολοφονηθεί, ισχυριζόμενος ωστόσο πως ο ίδιος συμμετείχε μόνο στη μεταφορά της σορού της, χωρίς να έχει σχέση με την ανθρωποκτονία.

Πηγή: voria.gr

Exit mobile version