Ναύπακτος: 13χρονοι μαθητές διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

φώτο αρχείου

Ανήλικοι μαθητές διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους σε γυμνάσιο στη Ναύπακτο.

Όλα ξεκίνησαν με την καταγγελία του διευθυντή του γυμνασίου στο αστυνομικό τμήμα της Ναυπάκτου. Ο διευθυντής κατήγγειλε πως 13χρονος μαθητής επεδείκνυε σε άλλους μαθητές γυμνές φωτογραφίες μαθητριών, με την όλη διαδικασία να γίνεται μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο.

Ακολούθησε η καταγγελία γονιού, σύμφωνα με την οποία ο 13χρονος μαθητής μ’ έναν ακόμη είχαν δημιουργήσει μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες μαθητριών χρησιμοποιώντας τα πρόσωπά τους, μια εκ των οποίων ήταν και η κόρη του.

Από την πλευρά της, η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του ανηλίκου μαθητή, όπου κατασχέθηκαν συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε χθες στη σύλληψη τόσο των δύο ανηλίκων για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, διακίνηση πορνογραφικού υλικού, εκδικητική πορνογραφία, όσο και των γονέων τους για παραμέληση ανηλίκων.

Όπως αποκαλύφθηκε, η δράση των δύο ανήλικων μαθητών ήταν ιδιαίτερα έντονη τον τελευταίο μήνα, όπου και γινόταν διακίνηση πολλών γυμνών φωτογραφιών, ενώ παράλληλα, ο ένας από τους 13χρονους ήταν μέλος ιδιωτικής ομάδας στην οποία γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων κοριτσιών και γυναικών.

Με πληροφορίες από Tempo24, lifo.gr

Exit mobile version