Ξυλοδαρμός σερβιτόρου από ιδιοκτήτη διπλανής επιχείρησης: «Έφαγε ένα χαστούκι… άντε και μια μπουνιά»

star.gr

Θύμα του του αφεντικού διπλανού καταστήματος έπεσε ένα σερβιτόρος στη Ρόδο, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε συνολικά από 15 άτομα.
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από το αφεντικό του διπλανού καταστήματος, καθώς και από άλλα 15 άτομα καταγγέλλει ότι έπεσε ένας σερβιτόρος στη Ρόδο, με το Star να φέρνει στην επιφάνεια το βίντεο ντοκουμέντο.

Το περιστατικό έγινε απογευματινές ώρες στην Παλιά Πόλη, στο τουριστικότερο σημείο του νησιού, μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών. Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η στιγμή που ομάδα ατόμων επιτίθεται στον νεαρό σερβιτόρο και τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί.

Στη συνέχεια, ο εργαζόμενος μπήκε στην επιχείρηση όπου εργάζεται για να γλιτώσει. Λίγα λεπτά μετά, εισέβαλαν στο μαγαζί και οι δράστες, όπου τον χτύπησαν ξανά και ξανά, όπως κατήγγειλε το θύμα μιλώντας στο Star.

«Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα. Έφαγα ξύλο επειδή του πήρα δύο πελάτες. Την καταγγελία την έκανε ο εργοδότης μου», είπε ο νεαρός, ο οποίος δείχνει ως δράστη ιδιοκτήτη επιχείρησης που βρίσκεται μια «ανάσα» από το μαγαζί που εργάζεται ο ίδιος.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της διπλανής επιχείρησης είπε: «Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλά τον έπιασα από τους ώμους και του λέω “Θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα”. Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά».

Πηγή: gazzetta.gr

Exit mobile version