MTB PUNKS: Ποδηλατικό ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Λάρισα (βίντεο)

Η ομάδα των MTB PUNKS ολοκλήρωσε ακόμα ένα επεισόδιο της πετυχημένης σειράς “BIKE ADVENTURES” με ένα ποδηλατικό ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Λάρισα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν “Αποφασίσαμε για αυτό το επεισόδιο να επιχειρήσουμε ένα ποδηλατικό ταξίδι τριών ημερών με προορισμό την λίμνη Κάρλα και τον Βόλο αλλά αυτό δε πραγματοποιήθηκε δυστυχώς. Ανεβαίνοντας κάποιους ορεινούς όγκους κοντά στους πρόποδες της οροσειράς του Πηλίου ξέσπασε καταιγίδα και χρειάστηκε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας και ορίσαμε ως τερματισμό μας τη πόλη της Λάρισας. Παρ όλα αυτά το ταξίδι ήταν φανταστικό, μοναδικό, με παρέα μας ένα μέλος των Groundbreakers, τον Δημήτρη. Στο βίντεο υπάρχει πολύ υλικό και από τις τρεις ημέρες του ταξιδιού όπως η αρχαία πόλη της Πύδνας, βυζαντινά και ρωμαϊκά γεφύρια, τη φανταστική παλιά γέφυρα των συμμαχικών δυνάμεων, εγκαταλελειμμένοι σταθμοί τρένων, ποτάμια, φυσικά τόπια και άλλα. Αν και δεν επετεύχθη ο στόχος το ταξίδι ήταν εξίσου πλούσιο και όμορφο. Παρεμπιπτόντως του χρόνου θα κατευθυνθούμε προς Βόλο ξανά.

Ποιοι είναι οι MTB PUNKS

Η ποδηλατική ομάδα MTB PUNKS, είναι μια μη επαγγελματική όμαδα που ασχολείται με την ορεινή ποδηλασία, την εξερεύνηση μονοπατιών και όχι μόνο. Με βάση τη Χαλκιδική – Ελλάδα, σκοπός της βιντεοσκόπησης είναι η ανάδειξη της τουριστικής ποδηλασίας, της φύσης και της αγάπης τους προς αυτό.

Στο κανάλι τους (MTB PUNKS) επίσης θα βρείτε ανακατασκευές και περιγραφές ποδηλάτων και διάφορα άλλα. Για τους λάτρεις κάθε ποδηλατικής κατηγορίας με αγάπη και σεβασμό.

Exit mobile version