Ιερισσός Χαλκιδικής: η γιορτή της μεσογειακής κουζίνας της Πορτογαλίας

Ξεχωριστή βραδιά η αποψινή. Ο χαρισματικός executive chef Τάσος Παρασκευαίδης του Mount Athos Resort υποδέχεται στην κουζίνα του τον πορτογάλο guest chef Elisio Bernardes, για να συνδημιουργήσουν πιάτα της παραδοσιακής πορτογαλικής κουζίνας, χρησιμοποιώντας προιόντα του Ακάνθιου Κόλπου και της Ιερισσού. Ψάρια, θαλασσινά και αγριο-αγγινάρες, τοπικά τυριά, μέλι αθωνικό από τους λόφους του Μαυρονιού, οίνοι ακάνθιοι και αγιορείτικοι, τοπική μπύρα του Σταθώρη, …όλα μαζί τοποθετούνται σε γαστρονομικές δημιουργίες, οι οποίες παρουσιάζουν την πορτογαλική εκδοχή της χρήσης των τοπικών προιόντων. Κλείστε θέση στο τραπέζι των chef από σήμερα και χαρείτε τη Μεσόγειο μέσα σε τέσσερα πιάτα, μπροστά στη θάλασσα της Ακάνθου – με θέα τον Άθωνα και το Αριστοτελικό Όρος.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
ΙΟΥΝΙΟΣ 12
Ώρα:
8:00 μμ
Διοργανωτής
Mount Athos Resort
Τηλέφωνο:
697 4138899
Email:
chef@mountathosresort.com
Χώρος Διεξαγωγής
Mount Athos Resort
Λιμάνι Ιερισσού

Exit mobile version