Μπασκετ: Ο Μπάνε Πρέλεβιτς στη Χαλκιδική (φώτο – βίντεο)

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο θρύλος του Ελληνικού Μπάσκετ και επί πολλά έτη παίχτη του ΠΑΟΚ, επισκέφθηκε χθες τα Ζερβοχώρια του δήμου Πολυγύρου και συγκεκριμένα το Δημοτικό Κατάστημα στην Παλαιόχωρα.

“Η αναπάντεχη επίσκεψη του “Μπάνε” στα Ζερβοχώρια μας θύμισε την ένδοξη εποχή του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Μπάσκετ. Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η επίσκεψη του Μπάνε στο ΚΔΑΠ Ζερβοχωριων όπου οι μικροί μας μαθητές είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν μαζί του σχετικά με το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Επίσης, δεν έλειψε από την πλευρά του η επίδειξη μπασκετικών ικανοτήτων στα παιδιά!
“Μπάνε” σε ευχαριστούμε!”, αναφέρει ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ζερβοχωρίων Δήμου Πολυγύρου Χρήστος Κομπόγιαννος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 1 Απριλίου 2023 στο PAOK SPORTS ARENA πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ο Δικέφαλος τίμησε τον εμβληματικό πρώην αρχηγό του αποσύροντας τη φανέλα με το 7.

Ρίγη συγκίνησης στο γήπεδο της Πυλαίας, εκεί όπου η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε τον εμβληματικό αρχηγό της, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα το καλοκαίρι του 1988, και απέσυρε τη φανέλα με το νούμερο 7.

Μισή ώρα πριν την έναρξη της σπουδαίας εκδήλωσης προς τιμήν του Πρέλεβιτς και το γήπεδο της Πυλαίας είχε γεμίσει από κόσμο. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Δικέφαλου πήραν τη θέση τους στις κερκίδες του γηπέδου για να αποθεώσουν τον Μπάνε. “Ω Μπάνε, Μπάνε”, ήταν το σύνθημα που δονούσε το γήπεδο, όπως ακριβώς συνέβαινε τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Δείτε βίντεο από τη γιορτή του ΠΑΟΚ

Πηγή φώτο: facebook

Exit mobile version