Σεμινάρια ηλεκτρολόγων με χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

grtimes.gr

Με στόχο την αναβάθμιση της δραστηριότητας των επαγγελματιών ηλεκτρολόγων, μελών του ΣΕΗ Καλαμαριάς & Κασσάνδρας Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, στα γραφεία του σωματείου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, παρουσίαση από τον κ. Παναγιώτη Κούτρα, μηχανολόγο-μηχανικό, διαχειριστή της εταιρείας IGE+XAO, για την αναβαθμισμένη έκδοση του σχεδιαστικού προγράμματος των ΥΔΕ.

Η δράση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη και του Προέδρου του ΣΕΗ Καλαμαριάς & Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Χρήστου Παπαγιάννη, μέλους επίσης του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση των σεμιναρίων εκμάθησης του σχεδιαστικού προγράμματος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην αξία της εκπαίδευσης σε κάθε δραστηριότητα, αλλά και στην ανάγκη προσαρμογής όλων των επαγγελμάτων στις νέες τεχνολογίες, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους, αλλά και την δική τους επαγγελματική εξέλιξη.

Πηγή: grtimes.gr

Exit mobile version