Συνάντηση του Βουλευτή Χαλκιδικής Απ. Πάνα με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής κ. Θεόδωρο Ρούμκο

Στο πλαίσιο εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής κ. Ρούμκος Θεόδωρος, συναντήθηκε με τον Γραμματέα της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Απ. Πάνα.

Αρχικά ο κ. Πάνας ανέφερε στον κ.Ρούμκο, πως είναι η ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του στο Πολιτικό του Γραφείο στον Πολυγύρο και ευχήθηκε καλή δύναμη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων .
Κατά τη συνάντηση τέθηκαν τα προβλήματα της Π.Ε. Χαλκιδικής, καθώς είναι μια περιοχή με ιδιαίτερη γεωμορφολογία, ενώ ταυτόχρονα διπλασιάζεται ο πληθυσμός κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ενώ τονίστηκε από κοινού και η ανάγκη επάνδρωσης της Υπηρεσίας με προσωπικό και ενίσχυσης της με περαιτέρω υλικοτεχνική υποδομή.

Ο κ. Πάνας ενημέρωσε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή για το πλήθος κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων που έχει κάνει για την συγκεκριμένη υπηρεσία , τονίζοντας και την πρόσφατη ερώτηση στη Βουλή με την οποία αιτήθηκε να ενισχυθεί με προσωπικό η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες υποσχέσεις για ουσιαστική συνεργασία ώστε να υπάρχει η κατά το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της Υπηρεσίας στη Χαλκιδική και να επιλυθούν προβλήματα που πιθανά να προκύψουν.

Ο κ. Πάνας δήλωσε : « Κατά την ιδιαίτερα τιμητική συνάντηση μου με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής, δήλωσα παρών και πρόθυμος να συνεισφέρω από την πλευρά του κοινοβουλευτικού μου ρόλου στην ομαλή λειτουργία της Αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής, όπως άλλωστε έπραξα ως τώρα, συμβάλλοντας στην επίλυση των ζητημάτων με στόχο την ασφάλεια των πολιτών».

Exit mobile version