Πλήρης δικαίωση του ΠΑΟΚ η επίσημη συγγνώμη της ΚΕΔ και η καρατόμηση των τριών

gazzetta.gr

Για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου η ΚΕΔ έρχεται με επίσημη ανακοίνωση ζητήσει συγγνώμη, δικαιώνοντας σε απόλυτο βαθμό τις θέσεις του ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφερε στη δημοσιότητα την σκανδαλώδη απόφαση κατακύρωσης του δεύτερου γκολ υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Η αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν έντονη και στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος και συνακόλουθα του πρωταθλήματος», ζητώντας παράλληλα την επίσημη δημόσια τοποθέτηση της ΚΕΔ και την καρατόμηση των Τζήλου (VAR), Καλαμπόκη (AVAR) και Σινιοράκη (βοηθός διαιτητή) από τους πίνακες.

Με τη σημερινή ανακοίνωση η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας παραδέχθηκε το λάθος που έγινε στην συγκεκριμένη φάση, τόσο ο βοηθός διαιτητής, όσο και οι δύο διαιτητές, που ήταν επιφορτισμένοι με το VAR. Πρώτη δικαίωση για τον ΠΑΟΚ.

Η ΚΕΔ αποφάσισε να αποσύρει τους τρεις διαιτητές, κάτι που ζήτησε από την πρώτη στιγμή ο «Δικέφαλος». Δεύτερη δικαίωση. Όπως είχε γίνει, ας μην το ξεχνάμε, με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, μετά το πέναλτι-εφεύρευση στο ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός.

Και το κυριότερο; Για πρώτη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου οι τρεις διαιτητές ζήτησαν δημοσίως συγνώμη για τα λάθη τους!

Πηγή: gazzetta.gr

Exit mobile version