Τρείς Χαλκιδικιώτες υποψήφιοι στο Gazzetta Awards 2022 by bwin

Τρείς Χαλκιδικιώτες υποψήφιοι στο Gazzetta Awards 2022 by bwin: Ελίνα Τζένκο στην κατηγορία αθλήτρια της χρονιάς, Στέλλα Σμαραγδή στην κατηγορία αθλητές με αναπηρία της χρονιάς και Γιώργος Μποτσκαριώβ στην κατηγορία προπονητής της χρονιάς.

Για πρώτη φορά φέτος, οι υποψήφιες αθλήτριες της χρονιάς είναι δώδεκα!

Το 2022 έφτασε στο τέλος του και το Gazzetta σού δίνει για μία ακόμη φορά τη δυνατότητα να επιλέξεις εκείνους που ξεχώρισαν, με τα Gazzetta Awards 2022 by bwin.

Η μεγάλη ψηφοφορία του Gazzetta έχει γίνει πλέον θεσμός και φέτος, για μια ακόμη χρονιά, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με μια μεγαλειώδη εκδήλωση, στην οποία θα τιμηθούν οι διακριθέντες και θα βραβευτούν οι hall of famers!

Οι υποψήφιες αθλήτριες της χρονιάς

Για πρώτη φορά φέτος, οι υποψήφιες αθλήτριες της χρονιάς είναι δώδεκα! Πάμε να δούμε για ποιο λόγο είναι η καθεμία στη λίστα:

Η Στέλλα Σμαραγδή είναι υποψήφια αθλήτρια της χρονιάς στην κατηγορία αθλητές με αναπηρία.

Η Στέλλα Σμαραγδή από τη Νικήτη Χαλκιδικής σημείωσε μεγάλο παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν της κατηγορίας Τ47, κατά 32 εκατοστά, αφού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προσγειώθηκε στα 10,35 μ. (ψηφήστε την εδώ).

Ο προπονητής της Ελίνας Τζένκο Γιώργος Μποτσκαριώβ, από τη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, είναι υποψήφιος στην κατηγορία ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς. (ψηφήστε τον εδώ).

Οι υποψήφιοι προπονητές της χρονιάς

Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι φετινοί υποψήφιοι προπονητές της χρονιάς και για ποιο λόγο βρίσκονται στη λίστα:

 

 

Η διαδικασία θα είναι live μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου. Μην χάνεις χρόνο! Ψήφισε τους κορυφαίους, στην κορυφαία αθλητική ψηφοφορία!

Exit mobile version