Κολωνός: Ξεσπά ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πέτρος Μίχος κατά του 53χρονου – “Δεν έχω καμία σχέση μαζί του”

“Ο καθένας μπορεί να λεει ό,τι θέλει αλλά εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο. Δεν έχουμε καμία οικογενειακή σχέση”, τόνισε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Πέτρος Μίχος, για τη συνωνυμία του με τον 53χρονο μαστροπό.

“Εάν δω κάτι, ότι έχει πει, ότι έχει χρησιμοποιήσει το όνομά μου κτλ θα πάω νομικά. Μου το είπαν και φίλοι “ρε Πέτρο το ένα, ρε Πέτρο το άλλο”. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το Μιχέικο” ξεκαθάρισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, που έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος με αφορμή κάποιες φήμες ότι 53χρονος χρησιμοποιούσε το όνομα του, προκειμένου να “ενισχύσει” το κοινωνικό προφίλ που έχτιζε.

Ο Πέτρος Μίχος έκανε σαφές πως πως αν διαπιστώσει ότι έχει εκτεθεί από αυτή την δήθεν συγγένεια, θα κινηθεί νομικά.

Ο Ηλίας Μίχος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρωινού” φέρεται να ισχυριζόταν στον περίγυρό του ότι είναι ξάδερφος του παλαίμαχος άσου του Ολυμπιακού.

“Ο κύριος αυτός γι’ αυτά που έκανε, θα πληρώσει. Δεν το συζητώ. Και καλά θα κάνει να πληρώσει”, δήλωσε ο Πέτρος Μίχος.

Γειτόνισσα του Ηλία Μίχου αποκαλύπτει: Ήταν αισχρός και χυδαίος

Η γειτόνισσα του Ηλία Μίχου, του κατεξοχήν κατηγορούμενου για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, ανέφερε πώς ο 53χρονος είχε χτίσει την εικόνα ενός ευυπόληπτου ανθρώπου, ενώ διαψεύδει τους χαρακτηρισμούς που ήθελαν την 12χρονη να δείχνει μεγαλύτερης ηλικίας.

“Είχε χτίσει καλό όνομα στη γειτονιά. Και η σύζυγος και ο γιος του είχαν χτίσει καλό όνομα. Όλοι τους ήξεραν, τους σέβονταν, ήταν άνθρωποι που φαίνονται ευυπόληπτοι. Διακαώς προσπαθούσε να φτιάξει μία εικόνα ενός ανθρώπου που είχε διασυνδέσεις στον πολιτικό, στον θρησκευτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ήταν άνθρωπος που έκανε δωρεές, βοηθούσε κόσμο γενικότερα. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά, ήξερε τι έκανε”, είπε η γειτόνισσα στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”.

Η ίδια εκτίμησε πως η δράση του 53χρονου κατηγορουμένου δεν ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες, αλλά πολύ νωρίτερα, ενώ θεωρεί πως θα βρεθούν κι άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματά του.

Πηγή: thetoc.gr

Exit mobile version