Epic Games Store: Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Darkwood

Η Epic Games μόλις διέθεσε τα δύο νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store και το ένα από αυτά, είναι το Darkwood. Πρόκειται για έναν survival horror τίτλο που λατρέψαμε και εμείς ως Unboxholics πριν από χρόνια σε live stream και σίγουρα αξίζει την προσοχή σας, αν είστε fan του είδους.

Πάμε να τα δούμε, όμως πιο αναλυτικά:

Το Darkwood θεωρείται από πολλούς ένα από τα καλύτερα survival horror παιχνίδια των τελευταίων ετών και τώρα, έχετε τη δυνατότητα να το παίξετε στον υπολογιστή σας, εντελώς δωρεάν. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2017 από το Acid Wizard Studio και υπόσχεται μία νέα προοπτική στο είδος και σάς προσκαλεί να εξερευνήσετε έναν πλούσιο και διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμος μέρα με τη μέρα. Το πρωί μπορείτε να «ανοίγετε» το χάρτη και να βρίσκετε νέα αντικείμενα που θα εξασφαλίσουν την επιβίωσή σας, όμως, το βράδυ πρέπει να επιστρέφετε στο κρησφύγετό σας και να “προσεύχεστε” να δείτε το πρωί το φως.

Αποκτήστε το Darkwood εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ.

Το ToeJam & Earl: Back in the Groove! είναι το 2ο δωρεάν παιχνίδι και κυκλοφόρησε το 2019 από το HumaNature Studios. Πρόκειται για ένα rogue-lite, casual indie παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να παίξετε και co-op με τους φίλους σας. Ο τίτλος δανείζεται κάποιες ιδέες από τα κλασσικά ρετρό παιχνίδια και τα φέρνει στο σήμερα με ένα funky ύφος και νέα χαρακτηριστικά.

Αποκτήστε το ToeJam & Earl: Back in the Groove! πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί πως και οι δύο τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι στο κατάστημα έως τις 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00.

Πηγή: unboxholics.com

Exit mobile version