Θέμης Αδαμαντίδης: Συντετριμμένος ο τραγουδιστής στην κηδεία της μητέρας του

Φανερά συντετριμμένος εμφανίστηκε στις κάμερες ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, μετά και τον χαμό της μητέρας του το βράδυ της Δευτέρας, η πολιτική κηδεία της οποίας τελέστηκε σήμερα το πρωί.

«Τι να πω… Η μητέρα μου ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο που είχα. Μεγάλη απώλεια… Θα θυμάμαι από εκείνη την αγάπη και την αφοσίωση που είχε για τα παιδιά της. Αυτό που μου είχε πει τελευταία είναι να μη στεναχωριέμαι και να μη σκέφτομαι άσχημα πράγματα. Δεν ήταν ξαφνικός ο θάνατός της. Ήταν καιρός που δεν ήταν καλά. Ήταν και προχωρημένη η ηλικία της. Ήταν πάντα δίπλα μου. Και όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήταν πάντα δίπλα μου γιατί ήμουν ανήλικος τότε» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ωστόσο, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν γνώριζε για την επιθυμία της να μην ταφεί, αλλά να γίνει πολιτική κηδεία φάνηκε να ξαφνιάζεται.

«Τι εννοείτε πολιτική κηδεία; Γιατί δε θα υπάρξει λειτουργία;» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης και λίγα δευτερόλεπτα μετά αποχώρησε.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο ένας από τους δυο αδελφούς του Θέμη Αδαμαντίδη, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα“, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο ίδιος εξήγησε πως ο λόγος που η μητέρα του δεν ήθελε να ταφεί είναι γιατί από όταν έχασε έναν γιο σε μικρή ηλικία, έχασε και την πίστη της στον Θεό.

Πηγή: thestival.gr

Exit mobile version