Άφαντοι οι φίλοι του Jack Fenton μετά το φρικτό δυστύχημα με το ελικόπτερο στα Σπάτα

Η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων έχει πραγματοποιήσει δεκάδες κλήσεις στους φίλους του Jack Fenton – Κλειστά τα κινητά τους.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το τραγικό δυστύχημα στο ελικοδρόμιο των Σπατών με θύμα τον Βρετανό Jack Fenton, ο οποίος διαμελίστηκε από τους έλικες του ελικοπτέρου.

Αυτό που απασχολεί τις Αρχές, οι οποίες ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, είναι η στάση και η συμπεριφορά των φίλων του 22χρονου θύματος, οι οποίοι βρίσκονταν μπροστά στο φρικτό περιστατικό. Μία συμπεριφορά που δεν μπορεί να διαπιστωθεί στην ουσία της, καθώς οι τρεις Βρετανοί παραμένουν άφαντοι.

Κλειστά τα κινητά των τριών φίλων του Jack Fenton από την ημέρα της τραγωδίας

Σύμφωνα με πήγες ενημέρωσης, τα αρμόδια στελέχη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων που έχουν αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση θανάτου του Jack Fenton -για τον οποίο οι απόψεις διίστανται- έχουν καταβάκει πολλαπλές προσπάθειες να επικοινωνήσουν με τους αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας, ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατον.

Μάλιστα, έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες κλήσεις στα κινητά τους τηλεφωνά, τα οποία όμως παραμένουν απενεργοποιημένα από το βράδυ της τραγωδίας στο ελικοδρόμιο των Σπατών.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πήγες, οι μαρτυρίες των τριών φίλων του 22χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμες για να διαπιστώσουν οι Αρχές τι ακριβώς συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο ελικοδρόμιο των Σπάτων.

Πηγή: voria.gr

Exit mobile version