Μπάσκετ: Ο ΚΑΟΧ πρωταθλητής παίδων Χαλκιδικής 2021-2022

paides_kaox_2022

Η ομάδα του ΚΑΟΧ (Καλαθοσφαρικός Αθλητικός Όμιλος Χαλκιδικής) είναι πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ Χαλκιδικής στην κατηγορία των παίδων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο ΚΑΟΧ τερμάτισε 2ος στον πρώτο όμιλο, πέρασε από το εμπόδιο του ΑΟ Σιθωνίας, νίκησε στον ημιτελικό τον ΑΣ Ξέρξη Ν. Ρόδων και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης όπου αντιμετώπισε την ομάδα του M.B.A.

Στον τελικό έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την ομάδα του ΚΑΟΧ να επικρατεί με 62-79 του αντιπάλου της. Στα πρώτα δεκάλεπτα ο αγώνας ήταν ντέρμπι με το σκορ να είναι κοντά, και την ομάδα της Νέας Προποντίδας να έχει συνέχεια ένα μικρο προβάδισμα, χωρίς να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ με το ημίχρονο να τελειώνει με 35-37.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΚΑΟΧ μπήκε δυναμικά και κατάφερε να αυξήσει σταδιακά τη διαφορά φτάνοντας στο τελικό 62-79. Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Παναγιωτόπουλος Ανδρέας του ΚΑΟΧ.

Το FINAL 4 διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Νέου Μαρμαρά, στις 8 και 9 Απριλίου, με τον ΑΟΚ Μαρμαρά να κάνει για ακόμα μία φορά εξαιρετική δουλειά στην διοργάνωση.

To Νέα Μουδανιά Blog συγχαίρει όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο παιδικό πρωτάθλημα Χαλκιδικής και προώθησαν την ευγενή άμιλλα μεταξύ των παιδιών. Οι όποιες τεχνητές εντάσεις μεταξύ παραγόντων που προωθούν τις δικές τους αντιπαλότητες μέσα στα γήπεδα πρέπει να εκλείψουν.

Περισσότερα συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του FINAL 4 και ακόμα περισσότερα στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΚΑΟΧ που συνεχίζει την παράδοση και δίνει ραντεβού στα προκριματικά όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων.

Exit mobile version