Κατάργηση της μάσκας στα σχολεία εξήγγειλε ο Κ. Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι μετά την κατάργηση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους σύντομα θα καταργηθούν οι μάσκες και στα σχολεία. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τη δήλωση του πρωθυπουργού σε σχολείο της Σύρου, και λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι συνήθως προλαμβάνει τις αποφάσεις της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων.

Όπως μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστότοπος cyclades24.gr, o Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Δημοτικό Σχολείο Βάρης Μάννα Σύρου, δήλωσε σε μαθητές:

«Από αύριο δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκα σε εξωτερικό χώρο. Και πιστεύω ότι και σύντομα θα απαλλαγούμε από τις μάσκες εντός της τάξης γιατί ξέρω ότι ήταν μεγάλος μπελάς και δύσκολο για εσάς και μπράβο σας που τα καταφέρατε να είστε τόσο πειθαρχημένοι αλλά νομίζω ότι τελειώνει πια η πανδημία και θα μπορέσουμε σιγά-σιγά να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας».

Να υπενθυμίσουμε ότι από σήμερα, Σάββατο 5 Μαρτίου, η μάσκα καταργείται στους εξωτερικούς χώρους, όπου τουλάχιστον δεν υπάρχει συνωστισμός, σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής των ειδικών.

Πηγή: efsyn.gr

Exit mobile version