Βρέθηκε η 79χρονη γυναίκα που αγνοούνταν στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής

Επιχείρηση εντοπισμού μιας ηλικιωμένης γυναίκας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιοχωρίου στη ΒΑ Χαλκιδική.

Η 79χρονη γυναίκα έφυγε από το σπίτι στις 18.00 και ο γιος της όταν αντιλήφθηκε την απουσία της άρχισε να την αναζητά.

Αργότερα ειδοποίησε την αστυνομία για την εξαφάνισή της που ξεκίνησε τις αναζητήσεις.

Με το πρώτο φως της ημέρας στις αναζητήσεις συμμετέχουν δυνάμεις της πυροσβεστικής και αστυνομικοί σκύλοι, αλλά και εθελοντές.

Η 79χρονη αγνοούμενη γυναίκα στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής βρέθηκε από εθελοντές πολίτες σε ένα ρέμα της περιοχής, που ίχνη της είχαν χαθεί από χθες το απόγευμα.

Την ηλικιωμένη παρέλαβε ασθενοφόρο και έχει τις αισθήσεις της, όπως αναφέρει η Εθελοντική Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Δρυμού που συμμετείχε στις έρευνες του εντοπισμού της.

Πηγή: voria.gr

Exit mobile version