Σάλος με Ελληνίδα που βρέθηκε από το GNTM στο πορνό (φώτο – βίντεο)

Θεαματική στροφή στην καριέρα της έκανε η Χριστίνα Ανδρεάδου, η οποία από την πασαρέλα του «Greece’s Next Top Model», βρέθηκε στο θεατρικό σανίδι και στις ταινίες… πορνό.
Η νεαρή, η οποία δεν είχε διστάσει να τα βάλει με τους κριτές του διαγωνισμού μόδας, αποφάσισε να διευρύνει τους ορίζοντές της και να ανοίξει τα… φτερά της για πιο ακατάλληλα μονοπάτια.

Η όμορφη Χριστίνα πέρασε από τις οντισιόν του «GNTM», ωστόσο κόπηκε μετά το δεύτερο bootcamp, φθάνοντας μια ανάσα από το κατώφλι του σπιτιού των επίδοξων top models της Ελλάδας.

Μιλώντας μάλιστα τότε στην «Espresso» είχε ξεσπάσει εναντίον της κριτικής επιτροπής (Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό), αλλά και της παραγωγής.
«Όλο το παιχνίδι είναι στημένο! Για να περάσεις ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην Espresso.
Παρά την απογοήτευσή της πάντως δεν το έβαλε κάτω και όχι μόνο συνέχισε να κυνηγά το όνειρό της, αλλά ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι ως ηθοποιός, στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού και θεατρικού παραγωγού Mαυρίκιου Μαυρικίου. Αυτή την περίοδο μάλιστα παίζει με τον θίασό του στη θεατρική παράσταση «H σιωπή δεν είναι χρυσός», που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Το υποκριτικό της ωστόσο ταλέντο δεν ήταν ικανό να περιοριστεί πάνω στη θεατρική σκηνή, με αποτέλεσμα να δοκιμάσει την τύχη της και μπροστά από τις κάμερες σε μια ταινία… πορνό!

Η Ανδρεάδου βρέθηκε έτσι στο πλατό γνωστής εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών και «μεταμορφώθηκε» στην «Christine, το κουνελάκι από την πασαρέλα», όπως είναι ο τίτλος του βίντεο.

Παρτενέρ ήταν πάντως το αγόρι της, το οποίο ήταν και αυτό που τη μύησε στον χώρο, καθώς έχει εμπειρία, πρωταγωνιστώντας σε διάφορες «ροζ» ταινίες με το ψευδώνυμο Nek Junior.

«Την πρόταση δεν μου την έκανε κανένας. Κάποιες στιγμές τρώω κάτι αναλαμπές. Η συγκεκριμένη αναλαμπή μού ήρθε πριν από τρία περίπου χρόνια. Είχα σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θέλω να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένο άτομο και ό,τι κάνω το σκέφτομαι πρώτα δύο και τρεις φορές», ανέφερε η Χριστίνα, μιλώντας στο OPEN.

Αναφερόμενη, δε, στην πρώτη αντίδραση των γονιών της είπε:
«Οι γονείς μου το πήραν όπως θα το έπαιρναν αν τους έλεγα ότι θα παίξω στο θέατρο. Γενικότερα εγώ είμαι πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Ό,τι κάνω στη ζωή μου το σκέφτομαι 3-4 φορές. Σκέφτομαι επιχειρήματα για να ξέρω τι να πω στους δικούς μου και το μόνο που νοιάζει τους δικούς μου ανθρώπους είναι να είμαι καλά».

Για την εμπειρία της στο GNTM ανέφερε πως περίμενε ότι θα την έκοβαν λόγω… Μπράτη.
«Ήταν αναμενόμενο γιατί από την αρχή ο κύριος Μπράτης δεν με ήθελε, οπότε το περίμενα ότι κάποια στιγμή ο ίδιος θα με κόψει. Ο κύριος Σκουλός ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στους υπόλοιπους για να με περάσουν. Κι έτσι πέρασα μέχρι την τελική φάση», είπε.
Ερωτηθείσα αν θα γύριζε ερωτική ταινία με άλλον πρωταγωνιστή εκτός του αγοριού της, ήταν κατηγορηματική:
«Νομίζω δεν θα έκανα ερωτική ταινία με άλλον πρωταγωνιστή. Θα έκανα μόνο με το αγόρι μου. Μου είναι κι εμένα πιο εύκολο, γιατί κακά τα ψέματα, όταν είσαι με έναν άνθρωπο που ξέρεις, υπάρχει περισσότερη χημεία. Δεν ζηλεύω όταν ο σύντροφός μου παίζει με άλλες κοπέλες στις ταινίες. Από τη στιγμή που είναι δουλειά και του αρέσει να την κάνει. Δεν κάθομαι να τον δω. Φεύγω όταν γίνονται τα γυρίσματα».

Καταλήγοντας για το πώς αισθάνθηκε όταν είδε την ταινία της, εκμυστηρεύτηκε πως ήταν λίγο άβολο, όπως «θα ήταν άβολο και στην τηλεόραση να με έβλεπα σε κανονική ταινία. Οποιοσδήποτε ηθοποιός θα ήταν λίγο άβολο να δει τον εαυτό του, αλλά εντάξει, μετά από λίγο το ξεπέρασα».

Exit mobile version