ΕΟΔ: Μία μεγάλη προσπάθεια για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο ξεκινάει!

Τρεις ορειβάτες θα πραγματοποιήσουν από τις 23/7 μέχρι τις 1/8, ένα μεγάλο εγχείρημα στα βουνά της Ελλάδας, με στόχο να εξυπηρετήσουν έναν πολύ σημαντικό σκοπό: να ενισχύσουν το έργο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Την προσπάθειά τους αυτή στηρίζει ένθερμα η ΕΟΔ, που έθεσε το εγχείρημα υπό την αιγίδα της, και η εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων Enjoy Travel and Tourism που ανέλαβε να οργανώσει και να υλοποιήσει το απαιτητικό εγχείρημα.

Μέσα σε 10 ημέρες ο Γιώργος Λάκιας, ο Βαγγέλης Συμβουλίδης και ο Νεκτάριος Παρμάκης θα προσπαθήσουν να ανέβουν τα 10 ψηλότερα βουνά της Ελλάδας, με σκοπό να συγκεντρωθούν δωρεές μέσα από μία online καμπάνια. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα ενισχύσουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό, ώστε να συνεχίσει το όραμά του ‘’όλα τα παιδιά να ζήσουν την παιδική τους ηλικία με αγάπη, φροντίδα, ζεστασιά, ασφάλεια και σεβασμό.’’

Μείνετε συντονισμένοι στην πλατφόρμα https://gogetfunding.com/10-summits-10-days/ για να ενισχύσετε το εγχείρημά και να ανακαλύψετε εκπλήξεις και δώρα!

Ακολουθήστε μας στο project 10 Summits / 10 days και υποστηρίξτε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο!

Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς σε αυτήν την προσπάθεια! Γιατί ακόμα και ένα ευρώ θα κάνει την διαφορά!

Το ταξίδι μας για τα 10 ψηλότερα βουνά της Ελλάδας σας περιμένει!

Υπό την αιγίδα:
Enjoy Travel and Tourism
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-HELLENIC RESCUE TEAM

Exit mobile version