Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: H Monopoly αποκαλύπτει τη σκηνοθεσία του πιλότου

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η φωτογραφία από το επίμαχο επιτραπέζιο Μonopoly, στο οποίο ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών είχε αρχικά ισχυριστεί πως είχε κρύψει μέσα χρήματα που πήραν οι “κακοποιοί”.

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος είχε υποστηρίξει στην αρχική του κατάθεση, αφού ομολόγησε το έγκλημα, πως μέσα στη Monopoly είχε κρύψει 10.000 ευρώ. Τα χρήματα τα είχαν κλέψει οι φανταστικοί όπως αποδείχτηκε κακοποιοί πριν δήθεν δολοφονήσουν την άτυχη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το γεγονός ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν είχε τραβήξει μόνο το κουτί με το παιχνίδι της Monopoly από την στοίβα με παιχνίδια και βιβλία που υπήρχαν στο ράφι, δείχνει την ελλιπέστατη σκηνοθεσία του, μιας και συνήθης πρακτική των ληστών είναι να ψάχνουν τα πάντα.

Ήταν το ένα από τα πολλά λάθη που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και που τον “πρόδωσαν”, βάζοντας τον από την αρχή στο κάδρο των ερευνών της αστυνομίας.
Οι ειδικοί των εργαστηρίων είχαν φωτογραφήσει το σημείο και αυτή η φωτογραφία ντοκουμέντο αποτέλεσε ένα από τα πρώτα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί ώστε να αρχίσουν να τον υποψιάζονται τον 33χρονο.

Όλα αυτά πριν ακόμη φτάσουν στα χέρια τους τα ψηφιακά πειστήρια από την ανάλυση των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Οι εξαρχής υποψίες των αστυνομικών

Η εικόνα που αντίκρισαν στο σπίτι οι αστυνομικοί δημιούργησε εξαρχής υποψίες, καθώς δεν είχε καμία σχέση με αυτή που αντικρίζουν συνήθως όταν μπαίνουν σε χώρο ληστείας και πόσο μάλιστα σε σκηνή που έχει δολοφονηθεί ένας άνθρωπος.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αλλά και ο ίδιος παραδέχθηκε πως σε όλες τις ενέργειες δεν ήθελε να αφήσει ίχνη και αποτυπώματά του. Κρέμασε τον σκύλο, ανακάτεψε τους χώρους, άφησε ανοικτό το παιχνίδι Monopoly, ξήλωσε την κάμερα έβγαλε την κάρτα μνήμης, την έκοψε με ψαλίδι και την πέταξε στην τουαλέτα, φορώντας τα γάντια της μοτοσυκλέτας, τα οποία επανατοποθέτησε στο γκαράζ.

Πηγή: makthes.gr

Exit mobile version