To KIDS SAVE LIVES για την καρδιακή ανακοπή του Δανού ποδοσφαιριστή Eriksen και επαναφορά στη ζωή

Το KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές για το περιστατικό με την επιστροφή στη ζωή του Δανού ποδοσφαιριστή Eriksen που κατέρρευσε στο γήπεδο σε αγώνα του Euro 2020 Δανία – Φινλανδία!

” Ο Δανός ποδοσφαιριστής Christian Eriksen κατέρρευσε στο γήπεδο από καρδιακή ανακοπή, στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Φιλανδία στο πλαίσιο του EURO 2021, κόβοντας την ανάσα όλων μας!

Άμεσα το εκπαιδευμένο προσωπικό ξεκίνησε Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και σε δύο λεπτά περίπου χορηγήθηκε η πρώτη απινίδωση που τον ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ, γεμίζοντας χαρά και συγκίνηση εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Είναι το δεύτερο θύμα – νέου αθλητή σε καρδιακή ανακοπή – τις τελευταίες 48 ώρες που επιστρέφει στη ζωή, μετά τον 14χρονο έφηβο ποδοσφαιριστή των Νέων Μουδανιών!

Στο γήπεδο υπήρχε Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής, κάνοντας πράξη την σύσταση της UEFA για τοποθέτηση Απινιδωτή AED σε κάθε αγωνιστικό χώρο!

Ευχή μας να γεμίσουν και τα στάδια της Ελλάδας με εκπαιδευμένους ανθρώπους στην ΚΑΡΠΑ και Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτες AED!

Kristian Eriksen, είσαι πλέον ο αγαπημένος μας ποδοσφαιριστής!”

Exit mobile version