Αύξηση κρατήσεων από τα μέσα Ιουνίου περιμένει η Χαλκιδική (audio)

Από τα μέσα Ιουνίου και μετά, όπως φαίνεται αναμένεται να βρει τον δρόμο του ο τουρισμός στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με την Βρετανία και την Ρωσία, είπε στο ΡΘ ο διευθυντής του Miraggio Thermal Spa, Κωνσταντίνος Τσικόπουλος.Και αυτοί δειλά δειλά θεωρώ ότι από τα μέσα Ιουνίου θα έχουν ξεμπλοκάρει, σημείωσε.

Εκκινήσαμε με πρώτους μας επισκέπτες από Γαλλιά και Ισραήλ ταυτόχρονα μπαίνουν αρκετές χώρες από τα Βαλκάνια και Έλληνες θεωρώ σε ένα βελτιωμένο ποσοστό.

Τα Βαλκάνια και η Ελλάδα είναι οι σημαντικότερες αγορές προς το παρόν, είπε στο ΡΘ η διευθύντρια μάρκετινγκ του Port Carras Nταίζη Μοδιάνο.Από εκεί και πέρα υπήρχε πολύ μεγάλη δυναμική, αυτή τη στιγμή είναι παγωμένο δυστυχώς λόγω της κατάστασης στην Λωρίδα της Γάζας.

Η Αγγλία είναι κύρια αγορά αλλά δυστυχώς δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη και Γερμανία είναι επίσης λίγο παγωμένη, συμπλήρωσε.

Πηγή: thessnews.gr

Exit mobile version