Το προφίλ της 30χρονης που συνελήφθη για την υπόθεση «Lamanif»

φώτο αρχείου

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η 30χρονη γυναίκα που φέρεται να τράβηξε και να διέρρευσε το ροζ βίντεο με τον Λάμπρο Μανιφάδα και όπως υποστήριξε ο ίδιος οδήγησε και στην περιπέτεια με την εξαφάνισή του.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη τη Δευτέρα στην παραλία της Θεσσαλονίκης και σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τις αρχές, εντοπίστηκαν πάνω της τρία μικρά φιξάκια κοκαϊνής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την μήνυση που κατέθεσε ο Λάμπρος Μανιφάδας σε βάρος, η γυναίκα παρακολουθούταν στενά από τις αρχές το τελευταίο διάστημα μέχρι και την στιγμή της σύλληψή της. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αστυνομικοί την ακολούθησαν ακόμα και στο χωριό της.

Οι αρχές προχώρησαν σε έλεγχο της οικίας της και κατάσχεσαν υπολογιστές και ηλεκτρονικές συσκευές, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Διώξη εκβιαστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τις καταγγελίες του ράπερ. Αναμένεται να αναζητηθούν τα «ίχνη» για την διάρρευση και τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο.

Το προφίλ της 30χρονης

Η νεαρή γυναίκα που κατηγορεί ο 24χρονος ράπερ, φαίνεται πως είναι γνωστή στη νύχτα της Θεσσαλονίκης, καθώς και η ίδια δεν έκρυβε από τα social media της εξόδους της. Ανέβαζε φωτογραφίες με επιχειρηματίες, μάνατζερ και στιγμιότυπα από βραδινές εξόδους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με γνωστό ράπερ και κυκλοφορούσαν μαζί σε στέκια της πόλης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η τελευταία της εργασία ήταν ως νοσηλεύτρια σε κλινική.

Μετά την εξαφάνιση του Λάμπρου Μανιφάδα, είχε ανεβάσει Instastory και ενημέρωνε για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται, καθώς την χαρακτήριζαν ως ηθικό αυτουργό για την εξαφάνισή του. Ωστόσο, στη συνέχεια διέγραψε αρκετές δημοσιεύσεις της και όταν εντοπίστηκε ο 24χρονος ανέβασε Instastory που ανέγραφε: «ήρθανε τυπάκια με έπαρση, ντυμένα λιοντάρια και στο τέλος έφυγαν ντυμένοι πουθενάδες».

Φόβος σε διοργανωτές πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει τις τελευταίες ώρες σε διοργανωτές και συμμετέχοντες πάρτι που γίνονται σε σπίτια στη Θεσσαλονίκη. Άνθρώποι που γνωρίζουν την 30χρονη και συμμετείχαν σε αυτά τα πάρτι, μιλώντας στο makthes.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν φόβοι για όσα θα αποκαλύψει στις αρχές.

«Φοβούνται μήπως αποκαλύψει τα πάρτι που γίνονταν και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτά» δηλώνει στο makthes.gr 30χρονος που γνωρίζει την 30χρονη. «Είχαμε βρεθεί αρκετές φορές αλλά το τελευταίο διάστημα την είχαμε απομακρύνει από την παρέα» σημειώνει.

Πάντως, στο βίντεο που ο 24χρονος ράπερ ανακοίνωνε ότι θα εξαφανιστεί, δήλωνε ότι συμμετείχε με την 30χρονη σε ένα παρόμοιο πάρτι.

«Παραχώρησε το βίντεο σε παιδικό της φίλο»

«Η εντολέας μου είναι μια απλή κοπέλα, εργαζόμενη, κοπέλα της διπλανής πόρτας, δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτηρισμό «Αφέντρα» ξεκαθαρίζει σε δήλωση ο δικηγόρος της 30χρονης Μιχαήλ Βέρος, ενώ αποκαλύπτει ότι η ίδια παραχώρησε το επίμαχο βίντεο σε παιδικό της φίλο.

Την ίδια ώρα, ο κ. Βέρρος αναφέρει ότι σε αντίθεση με την εντολέα του, ο 24χρονος ραπερ έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχαήλ Βέρρου:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση της εντολέως μου, όσον αφορά γεγονότα τα οποία έχουν διαρρεύσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έπειτα από συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται από τον κ. Lamanif, ο οποίος καταθέτει συνεχώς ψευδή περιστατικά, δημιουργώντας κλίμα προς όφελός του και για λόγους δημοσιότητας.

Αρχικά, η εντολέας μου δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές για κανένα λόγο, σε αντίθεση με τον μηνυτή της, κ. Μανιφάβα, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλάκις τις αρχές και έχει διωχθεί ποινικά για πολλές υποθέσεις.

Η εντολέας μου είναι μια απλή κοπέλα, εργαζόμενη, κοπέλα της διπλανής πόρτας, δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτηρισμό «Αφέντρα», δεν έχει τέτοιου είδους σεξουαλικές προτιμήσεις, σε αντίθεση με τον κ. Μανιφάβα, ο οποίος αποκλειστικά ικανοποιείται με αυτό τον τρόπο και για τον λόγο αυτό τον απομάκρυνε από την ζωή της.

Η ολιγοήμερη σχέση της με το συγκεκριμένο άτομο έλαβε χώρα περίπου πριν από ένα έτος, όπου μετά τη γνωριμία της μαζί του, τον φιλοξένησε στην οικία της για λίγες ημέρες έως ότου διαπίστωσε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, απογοητεύτηκε και εκτός από ακόμα μια φορά που βρέθηκε μαζί του, περίπου το Πάσχα του 2020, έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία.

Η βιντεοσκόπηση κάποιων ερωτικών στιγμών τους, έγινε κατόπιν παράκλησης του κ. Μανιφάβα, όπως επίσης η κατοχή του βιντεοληπτικου υλικού από αυτήν, ήταν έπειτα από την σύμφωνη γνώμη του.

Ποτέ δεν εκβίασε τον κ. Μανιφάβα, δεν υπάρχει ουδέν κύκλωμα εκβιασμού και όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι τεράστια ψεύδη, για τα οποία όταν λάβουμε γνώση της δικογραφίας, θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη εναντίον του.

Το μοναδικό λάθος που πράγματι έκανε η εντολέας μου κι έχει μετανιώσει γι’ αυτό, ήταν ότι από απερισκεψία και έπειτα από πίεση, παραχώρησε το επίμαχο βίντεο σε παιδικό φίλο της, τονίζοντας ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημοσιευτεί είτε να παραχωρηθεί σε άλλο πρόσωπο, πράγμα που δυστυχώς δεν έγινε και κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τα γεγονός αυτό για προσωπικούς τους λόγους.

Σήμερα, έπειτα από την προσαγωγή της, παρέδωσε όλα τα στοιχεία που της ζητήθηκαν στην αστυνομία, αποδεικτικά στοιχεία που είναι αρκετά και θα προσκομίσουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον, από τα οποία προκύπτουν όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί της και αναμένουμε την επεξεργασία τους ώστε να διαπιστωθεί η αλήθεια».

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του 24χρονου

Νέα στοιχεία για τον τρόπο που διέρρευσε στα social media το επίμαχο βίντεο αναμένουν από την πλευρά του 24χρονου ράπερ, μετά τη σύλληψη της 30χρονης. Όπως λέει ο δικηγόρος Νίκος Δαμιανός στο makthes.gr «μετά από αυτή την εξέλιξη περιμένουμε απαντήσεις από την έρευνα που θα γίνει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στο κινητό της».

Ο κ. Δαμιανός επιμένει ότι ο 24χρονος δεχόταν εκβιασμούς για την δημοσίευση του. «Από την έρευνα θα φανεί αν έχει προχωρήσει και σε άλλους εκβιασμούς» σημειώνει.

Πηγή: makthes.gr

Exit mobile version