Έξαλλος ο Τσιτσιπάς με την πώληση του domain του (βίντεο)

Την δυσαρέσκειά του, για το γεγονός ότι κάποιος χρήστης του διαδικτύου κατοχύρωσε το domain stefanostsitsipas.com, το οποίο στην συνέχεια έβγαλε σε δημοπρασία για παραπάνω από 40.000 ευρώ εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Με ένα βίντεο στο οποίο χαρακτήρισε το συντομότερο ever στο κανάλι του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπευσε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του, για το γεγονός, ότι κάποιος χρήστης του διαδικτύου κατοχύρωσε το domain stefanostsitsipas.com το οποίο και έβγαλε σε δημοπρασία για κάτι παραπάνω από 40.000 ευρώ

«Ποιος μπορεί να θέλει να αγοράσει αυτό το domain, εκτός από εμένα, σε αυτό το ποσό. Όποιος το έκανε αυτό, έχει πολύ χρόνο. Καλύτερα να πήγαινε μια βόλτα στο πάρκο, να πάει να δει καμιά ταινία, να βγάλει την κοπέλα του έξω. Αυτό είναι απαράδεκτο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τενίστας.

«Θα σε βρω και θα σε καταστρέψω» πρόσθεσε αστειευόμενος στην συνέχεια ο ίδιος, ενώ στο τέλος του βίντεο πρότεινε ειρήνη. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Τσιτσιπάς έψαξε το domain, για να το κατοχυρώσει και διαπίστωσε ότι κάποιος το έχει δεσμεύσει.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Τσιτσιπάς χρησιμοποιεί αυτό το domain στην ιστοσελίδα του -> https://www.stsitsipas.com/.

Πηγή: sdna.gr

Exit mobile version