Έκανε μήνυση στον επί 8 χρόνια φίλο της επειδή δεν την παντρεύτηκε

Μία 26χρονη βίωσε στο πετσί της το «μου ‘φαγες τα καλύτερα μου χρόνια» και πήγε τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της στα… δικαστήρια!

Η «διαφορετική φάση» είναι κάτι σύνηθες σε ένα ζευγάρι. Ο ένας θέλει γάμο, ο άλλος δεν είναι εκεί ακόμα και κάπως έτσι οι άνθρωποι ή παντρεύονται ή χωρίζουν!

Έτσι η 26χρονη Gertrude Ngoma από τη Ζάμπια περίμενε -μάταια από ό,τι φαίνεται- ο 28χρονος σύντροφός της Herbert Salaliki να της κάνει κάποτε πρόταση γάμου. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη ούτε αφότου απέκτησαν ένα παιδί και έτσι η Gertrude αποφάσισε να πάρει… δραστικά μέτρα και κατέθεσε μήνυση εναντίον του!

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικού μέσου που επικαλείται η «Mirror», η 26χρονη απαίτησε από τον Herbert να τις αποκαλύψει τις προθέσεις του για τη σχέση τους ενώπιον δικαστηρίου.

Η 26χρονη Gertrude, σύμφωνα με ανάρτηση του Gone Viral:

Η Gertrude τον κατηγόρησε ότι δεν παίρνει τη σχέση τους στα σοβαρά καθώς εκείνη ζει με τους γονείς της και εκείνος μόνος του ενώ αμφισβήτησε και την αφοσίωσή του λέγοντας ότι μπορεί να μιλά με άλλες γυναίκες.

«Δεν με αντιμετωπίζει σοβαρά και γι’ αυτό του έκανα μήνυση. Αξίζω να ξέρω τι σκοπό έχει για το μέλλον μας» φέρεται να είπε η Gertrude.

Ο Herbert είπε ότι καθυστερεί τον γάμο τους καθώς δεν έχει τα απαραίτητα χρήματα και υποστήριξε ότι η Gertrude δεν του δίνει την απαραίτητη προσοχή.

Ο δικαστής τους συμβούλευσε να συμβιβαστούν και να τα βρουν εκτός δικαστηρίων!

Πηγή: reader.gr

Exit mobile version