Διάκριση του τμήματος Δ1 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών για σεναρίο σε animation video

Συγχαρητήρια επιστολή στο Δ1 τμήμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών για διάκριση σεναρίου σε animation video, από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής.

Το τμήμα Δ1 συμμετείχε στον διαγωνισμό για τον “Captain Covid-19” του Πανεπιστημίου Κρήτης, και το σενάριό τους επιλέχθηκε ως ένα από εκείνα που θα συμβάλλουν στη συνδιαμόρφωση του 2ου επεισοδίου, το οποίο θα προβληθεί εντός του Δεκέμβρη.

Η επιστολή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής

“Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριες και στους/στις εκπαιδευτικούς του Δ1 τμήματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών για την τιμητική διάκριση του σεναρίου τους στη συνδιαμόρφωση των animation videos με τίτλο «Captain Covid-19» του Εργαστηρίου Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στην Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση [Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α] του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα τη δύναμη και τη διάθεση για δημιουργία, ώστε να αναλαμβάνετε και στο μέλλον παρόμοιες δράσεις που θα αποδεικνύουν το ταλέντο σας!
Η Δ/ντρια Π.Ε. Χαλκιδικής
Ζαφειρούλα Μυλωνά”

Το Νέα Μουδανιά Blog εκφράζει συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και την δασκάλα τους για την ομαδική δουλειά!

Μάθετε περισσότερα για το «Captain Covid-19» του Πανεπιστήμιο Κρήτης: e-Learning Lab εδώ και εδώ.

Exit mobile version