• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Απ. Πάνας: Αναδεικνύουμε τις Κοινότητες της Χαλκιδικής πρωταγωνιστή των εξελίξεων

admin Από admin
23 Νοεμβρίου, 2020
Σε Featured, Πολιτικά, Χαλκιδική
1
SHARES
10
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής πραγματοποίησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα σειρά επαφών με Προέδρους και μέλη των Κοινοτήτων των Δήμων της Χαλκιδικής, προκειμένου να ενημερωθεί, για τα προβλήματα που απασχολούν την ποιότητα ζωής των πολιτών της Χαλκιδικής και να δρομολογήσει χρονοδιάγραμμα συγκεκριμένων κοινοβουλευτικών ενεργειών προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από τους Προέδρους και τα μέλη των Κοινοτήτων για προβλήματα υποδομών, ύδρευσης, οδοποιίας, αξιοποίησης βιολογικών λυμάτων, όπως επίσης και μεταξύ άλλων, ζητήματα που προκύπτουν από τη σταδιακή ψηφιοποίηση των Δήμων, ελλείψεις και καθυστερήσεις στον εξοπλισμό Σχολικών Μονάδων, καθώς και ζητήματα κτιριακών υποδομών.

Ο κ.Πάνας στο πλαίσιο της επίλυσης προβλημάτων που εκτέθηκαν, πληροφόρησε τους εκπροσώπους των Κοινοτήτων, πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία, ενώ ενημέρωσε για την συνάντησή του με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τη συμβολή του στη σταδιακή ψηφιοποίηση των Δήμων της Χαλκιδικής, όπως επίσης και για την εφαρμογή του Προγράμματος Wi-Fi για όλους. Έθεσε παράλληλα και νέα ζητήματα στην κοινοβουλευτική του ατζέντα, ώστε να προβεί στη συνέχεια και σε άλλες ενέργειες σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.)

Τονίστηκε ακόμη από το Βουλευτή, η ανάγκη ανάπτυξης συνεχούς επαφής και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Κοινοτήτων σε συνεργασία με τους Δήμους και με την Κεντρική Διοίκηση, προκειμένου να απορροφήσουν κονδύλια και να αξιοποιήσουν χρηματοδοτικά εργαλεία από τα Προγράμματα «Αντώνης Τρίτσης», «Φιλόδημος» και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Διαβάστε επίσης:

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026

Νικήτη: Καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου με δωρεάν προβολές από τη «Μέθεξις»

19 Ιουνίου, 2026

Ο Βουλευτής επίσης, θεωρώντας αποφασιστικής σημασίας τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους και για τις δύο Ερωτήσεις που κατέθεσε, με τις οποίες ζητά, να υπάρξει ορθολογικός κεντρικός σχεδιασμός για την κατανομή και αξιοποίηση της νέας χρηματοδότησης των ΟΤΑ και να δοθεί λύση στο πρόβλημα εκπόνησης μελετών από τους Δήμους μέσω δημοσίων συμβάσεων.

Ο κ.Πάνας δηλώνει : « Οι συναντήσεις μου με τις Κοινότητες της Χαλκιδικής είναι σημαντικές καθώς ενημερώνομαι από τη βάση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Χαλκιδικής, ώστε να ενισχύσω την ουσιαστική επικοινωνία τους με την Κεντρική Διοίκηση αλλά και την εξωστρέφειά τους για την αξιοποίηση προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων, που είναι σε εξέλιξη. Στο πλαίσιο αυτό επίσης, προώθησα κοινοβουλευτικά τα προβλήματα που προέκυψαν, με αφορμή τη δεύτερη χρηματοδότηση των ΟΤΑ και την εκπόνηση μελετών από τους Δήμους, αλλά και μέσω των επαφών μου με τα αρμόδια Υπουργεία. Η προσπάθειά μου αυτή, θα συνεχιστεί και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και στις υπόλοιπες Κοινότητες της Χαλκιδικής, που δεν πρόλαβα να επισκεφθώ, ώστε να προκύψουν ουσιαστικές αλλαγές για τον τόπο μας, μέσα από διαρκείς επαφές και ουσιαστική συνεργασία».

Προηγούμενο

Έρευνα: Δυο στους τρεις θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Επόμενο

Κορωνοϊός: Αποτελεσματικό κατά 70% το εμβόλιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
Featured

Νικήτη: Καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου με δωρεάν προβολές από τη «Μέθεξις»

19 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί του ερείσματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
Επόμενο

Κορωνοϊός: Αποτελεσματικό κατά 70% το εμβόλιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης

φώτο αρχείου

Τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική - Νεκρός 29χρονος

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.