Δημήτρης Ευαγγελινός: Η σύσκεψη φορέων με Χαρδαλιά ποτέ θα γίνει με το καλό;

Νέα ανάρτηση του Δημήτρη Ευαγγελινού, πρώην Αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής και πρώην Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου, με αφορμή την παράταση των περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Αναλυτικά, ο κ. Ευαγγελινός αναφέρει:

“Μάσκες παντού !!

Η σύσκεψη φορέων με Χαρδαλιά ποτέ με το καλό θα γίνει??

Δήμαρχοι & Φορείς τι λένε??

Η κοινή επιστολή δημάρχων και φορέων της Χαλκιδικής για έλλειμμα ενημέρωσης επί των στοιχείων που υπαγόρευσαν αυστηρά μέτρα τι απέγινε???

Ζήτημα ελλιπούς ενημέρωσης αρχών, φορέων και της κοινωνίας της Χαλκιδικής για τα επιδημιολογικά δεδομένα που υπαγόρευσαν την λήψη και εν συνεχεία την παράταση, οριζόντιων αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό τα πανδημίας του Covid19 στο νομό, θέτουν σε κοινή επιστολή τους προς τους συναρμόδιους Υπουργούς, οι δήμαρχοι και οι εκπρόσωποι φορέων της Χαλκιδικής, επισημαίνοντας όμως, πως σε κάθε περίπτωση, η προστασία της Δημόσιας Υγείας αποτελεί προτεραιότητα όλων. Επειδή ωστόσο, όπως σημειώνουν, έχουν χρέος έναντι των συμπολιτών τους που υφίστανται τις δραματικές συνέπειες μιας παρατεταμένης κρίσης, να επικοινωνούν μαζί τους με επαρκώς τεκμηριωμένες θέσεις για τους λόγους που επιβάλουν τα όποια μέτρα καλούνται να στηρίξουν και να εφαρμόσουν, ζητούν την άμεση πραγματοποίηση στη Χαλκιδική, σχετικής σύσκεψης υπό τον αρμόδιο Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά και επιστήμονες του ΕΟΔΥ.”

Exit mobile version