Σύλλογος Επαγγελματιών Συκιάς – Άθωνος Σκιά: Η Σιθωνία είναι ανοικτή για όλους!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Συκιάς – Άθωνος Σκιά μετά τα νέα μετρά κατά της διασποράς του κορωνοϊού που είναι σε ισχύ στη Χαλκιδική, επισημαίνοντας ότι “Η Σιθωνία είναι ανοικτή για όλους, με λίγο περισσότερο προσοχή στις αποστάσεις μεταξύ μας, απολαμβάνουμε και συνεχίζουμε τις διακοπές μας.”

Ολόκληρη η ανακοίνωση του συλλόγου:

” Οι ταβέρνες μας, τα παραλιακά μας μπαρ και τα καταστήματα μας, σας περιμένουν από αύριο τηρώντας τα νέα μέτρα , προφυλάσσοντας σας με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
Απολαμβάνουμε την θάλασσα κρατώντας αποστάσεις τουλάχιστον ενάμιση μέτρο η μια παρέα από την άλλη για να μην χρειαστεί να φοράτε μάσκες στην παραλία.

Στο beach bar κρατάμε επίσης αποστάσεις και δεν είναι υποχρεωτικό να φοράμε την μάσκα.
Παρόλα αυτά αν νιώθετε πως θα είστε πιο ασφαλείς με αυτήν , μπορείτε να την φορέσετε.

Όταν απολαμβάνετε την βόλτα σας στα όμορφα μας σοκακια και τις πλατιες στα χωριά μας , είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και ειδικά αν ο δρόμος είναι γεμάτος κόσμο.

Απολαύστε την καταπληκτική κουζίνα και τις τοπικές γεύσεις στις ταβέρνες μας, χρησιμοποιώντας την μάσκα μόνο για να φτάσετε στο τραπέζι σας και να καθίσετε.

Η Σιθωνία είναι ανοικτή για όλους, με λίγο περισσότερο προσοχή στις αποστάσεις μεταξύ μας, απολαμβάνουμε και συνεχίζουμε τις διακοπές μας.”

Exit mobile version