• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Αυστρία για Ελλάδα: Από “προβληματικό παιδί” της Ευρώπης, υποδειγματικός μαθητής

admin Από admin
26 Απριλίου, 2020
Σε Κόσμος
8
SHARES
5
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

“Μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίες αντιμετώπισαν καλά έως τώρα την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού, δεν θα πίστευε κάποιος ότι θα βρισκόταν η Ελλάδα, η οποία πριν από χρόνια ήταν ακόμη οικονομικά “προβληματικό παιδί” της Ευρώπης, όμως τώρα είναι μία από τις πρωτοπόρες στον αγώνα κατά του κορωνοϊού”, επισημαίνεται σε σημερινό δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας Oberoesterreichische Nachrichten.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες με τις οποίες η Αυστρία θέλει μελλοντικά να είναι σε συνεργασία και συντονισμό στην καταπολέμηση του κορωνοϊου.

“Η Ελλάδα, με τα περίπου 10,7 εκατομμύρια κατοίκους είχε καταγράψει μέχρι χθες 2.463 κρούσματα κορονοϊού και 127 θανάτους από τη νόσο. Η χώρα, η οποία, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού προσφύγων, βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση, έχει εφαρμόσει δραστικά περιοριστικά μέτρα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η εφημερίδα, σημειώνοντας, ότι το πρώτο επίσημα επιβεβαιωμένο κρούσμα στις 26 Φεβρουαρίου ήταν μια γυναίκα που είχε προηγουμένως βρεθεί στη Βόρεια Ιταλία, επισημαίνει πως η συντηρητική κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη — “ο οποίος δήλωσε ότι υπάρχει πόλεμος εναντίον του κορωνοϊού” — αντέδρασε αμέσως και ακύρωσε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση για τον εντοπισμό 25χρονου που αγνοείται εδώ και έξι μήνες στην περιοχή του Έβρου

1 Ιουλίου, 2026

Τούρκος εστιάτορας ξυλοκόπησε άγρια 68χρονη επειδή διαμαρτυρήθηκε

18 Ιουνίου, 2026

Στις αρχές Μαρτίου ακολούθησε το κλείσιμο των σχολείων και η ματαίωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ενώ αυτή την Πέμπτη ανακοινώθηκε η παράταση των ισχυόντων περιορισμών μέχρι τις 4 Μαΐου, αναφέρει το δημοσίευμα προσθέτοντας ότι λόγω των περιορισμών, οι καθημερινές νέες λοιμώξεις περιορίστηκαν σε χαμηλό διψήφιο αριθμό.

Η Oberoesterreichische Nachrichten υπενθυμίζει πως η Αυστρία στηρίζει την Ελλάδα με 181 κοντέινερ για διαμονή και υγειονομικό εξοπλισμό για να περιοριστεί, όπως σημειώνει, ο κίνδυνος πιθανής εξάπλωσης του κορωνοϊού σε προσφυγικούς καταυλισμούς.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο

Χάφταρ: Θα κόψω το χέρι του τρομοκράτη Ερντογάν

Επόμενο

Το φαραωνικό “Istanbul Airport” του Ερντογάν βυθίζεται στα χρέη

ΣχετικάΆρθρα

Κοινωνία

Έκκληση για τον εντοπισμό 25χρονου που αγνοείται εδώ και έξι μήνες στην περιοχή του Έβρου

1 Ιουλίου, 2026
Κόσμος

Τούρκος εστιάτορας ξυλοκόπησε άγρια 68χρονη επειδή διαμαρτυρήθηκε

18 Ιουνίου, 2026
AP
trash

Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας

15 Ιουνίου, 2026
Επόμενο

Το φαραωνικό "Istanbul Airport" του Ερντογάν βυθίζεται στα χρέη

Κατασκευάζουν μάσκες με πρώτες ύλες από Ελλάδα - Τηλεδιάσκεψη με Μητσοτάκη (βίντεο)

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.