Εγκαινιάσθηκε στην Όλυνθο το Πολιτιστικό Κέντρο και το γήπεδο 5×5 (φώτο)

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης εγκαινιάσθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στην Όλυνθο το Πολιτιστικό Κέντρο, καθώς και το γήπεδο 5×5.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Ολύνθου θα λειτουργήσει ως κέντρο εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων, συναντήσεων, συνεδρίων, ημερίδων τόσο για τους κατοίκους και τους νέους, τα σωματεία και τους συλλόγους όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Ολύνθου.

Το γήπεδο 5Χ5 θα βοηθήσει στην ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό και στη δημιουργία σοβαρών ακαδημιών, που θα τροφοδοτήσουν τις μεγαλύτερες ομάδες της περιοχής.

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και η εκτέλεση του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου της Ολύνθου συνολικού προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ και ακολουθεί η άμεση δημοπράτηση των εγκεκριμένων έργων αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ, έτσι ώστε στη συνεχεία το οικιστικό σύνολο της Ολύνθου να αποκτήσει τις δικές του ασφαλτοστρώσεις.

“Εύχομαι τόσο το πολιτιστικό κέντρο , όσο και το νέο σας γήπεδο να αποτελέσουν κοιτίδες άθλησης και πολιτισμού και να, ναι πάντα γεμάτα.
Να είστε γεροί να τα χαρείτε.”, δήλωσε ο δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος.

Exit mobile version