• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πραγματοποιήθηκε η 3η Έκθεση Χαλκιδική 2014

admin Από admin
11 Αυγούστου, 2014
Σε Χαλκιδική
8
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Έκθεση Χαλκιδική 2014 με θέμα «Υγραεριοκίνηση Αυτοκινήτου – Ενεργειακές Εφαρμογές – Ανακαίνιση -– Είδη Σπιτιού – Βιβλία – Παραδοσιακά Προϊόντα » στην προβλήτα των Ν. Μουδανιών από Πέμπτη 7 έως και Κυριακή 10 Αυγούστου 2014.

Η έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και με την υποστήριξη του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, του Δήμου Ν. Προποντίδας, του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ο.Π.Α.) του Δήμου.

Σε μία ειδική διαμόρφωση της προβλήτας των Ν. Μουδανιών συμμετείχαν 60 επιχειρήσεις από το Νομό Χαλκιδικής αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, οι οποίες έμειναν ευχαριστημένες τόσο από την όλη διοργάνωση όσο και από τον κόσμο που επισκέφτηκε την έκθεση.

Σκοπός της έκθεσης που λειτουργούσε όλο το τετραήμερο από ώρα 19.00 έως 24.00, ήταν η ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της τοπικής παραγωγής και το άνοιγμα νέων συνεργασιών. Γιατί στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας και βιώνει ο κάθε επαγγελματίας και επιχειρηματίας, μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε νέα δυναμική στην αγορά της Χαλκιδικής, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Την Παρασκευή 8 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Ορφανού Γεωργίου τα εγκαίνια της εκθέσεως.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την έκθεση, ο βουλευτής Χαλκιδικής κος Καρανάσιος Ευθύμιος, ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κος Δαμιανός Ιορδανίδης, ο νεοκλεγής Δήμαρχος Ν.Προποντίδας κος Μανώλης Καρράς, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλου του δήμου, μέλη του ΔΣ του επιμελητηρίου Χαλκιδικής, πρόεδροι εμπορικών συλλόγων του νομού, αλλά και πλήθος κόσμου που επισκέφτηκε την έκθεση.

epishmoi moud

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γκιλής Γεώργιος στην ομιλία, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν στη διοργάνωση, τόνισε μεταξύ άλλων: «Προσπαθήσαμε με λίγα οικονομικά μέσα να κάνουμε ότι καλύτερο, διότι η έκθεση αυτή έγινε θεσμός. Οι εκθέτες έβαλαν τα δυνατά τους να έχουν ότι καλύτερο στα περίπτερά τους». Παράλληλα ο κ. Γκιλής, απευθυνόμενος προς τον ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανό, του ζήτησε να μεταφέρει στον Πρωθυπουργό την ανάγκη μείωσης των φορολογικών συντελεστών, αλλά και να δει την επιχειρηματικότητα με άλλο μάτι, τονίζοντας ότι χρειάζεται στήριξη τόσο ο πρωτογενής τομέας του τόπου, όσο και ο Τουρισμός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας από τις τράπεζες. Επιπλέον ευχαρίστησε όλους τους εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση καθώς και τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής που ψυχαγώγησαν τους επισκέπτες της.
Ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γ. Ορφανός που εγκαινίασε την έκθεση, τόνισε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίζουν τα τοπικά προϊόντα, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η καλλιέργεια κλίματος συνεργασίας μεταξύ των παραγωγικών φορέων της Χαλκιδικής, θα δώσει νέα δυναμική στην τοπική αγορά και θα καταστήσει το νομό, πρωταγωνιστή στο περιφερειακό και πανελλαδικό οικονομικό πεδίο. «Μέσω της προβολής του έργου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του νομού, αναδεικνύονται τα πλεονεκτήματα της τοπικής παραγωγής και οι προϋποθέσεις για το άνοιγμα νέων συνεργασιών», υπογράμμισε, ενώ αναφέρθηκε και στα 200 επενδυτικά σχέδια του ΥΜΑΘ που μέχρι σήμερα εντάχθηκαν στον αναπτυξιακό νόμο 3908/2011. «Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία 1100 νέων και περίπου 4000 έμμεσων θέσεων εργασίας σε διάφορους τομείς, όπως είναι ο τουρισμός, η μεταποίηση, ο πρωτογενής τομέας και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», τόνισε.
Το λόγο επίσης πήραν ο βουλευτής Χαλκιδικής κος Καρανάσιος Ευθύμιος και ο απερχόμενος Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Δ. Ιορδανίδης.
Στο πλαίσιο της λειτουργίας της 3ης Έκθεσης Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκαν αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών τοπικών πολιτιστικών συλλόγων, σχολών σύγχρονου και μοντέρνου χορού και επίδειξη πολεμικών τεχνών από αθλητικές σχολές.

Tags: ΈκθεσηΝέα Μουδανιά

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Πουλάνε όσο όσο εξοχικά, οικόπεδα και αγροτεμάχια για να γλιτώσουν τον ΕΝΦΙΑ

Επόμενο

Ελεύθερο κάμπινγκ: εισπρακτικές αστυνομικές επιδρομές σε Σαμοθράκη και Χαλκιδική

ΣχετικάΆρθρα

school-moudania
Featured

Η κτιριολογική μελέτη του νέου Γενικού Λυκείου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

4 Φεβρουαρίου, 2023
Featured

ΕΟΔΥ: Τα αποτελέσματα στα rapid test στη Χαλκιδική

1 Φεβρουαρίου, 2023
Featured

Σήμερα η πρώτη αρνητική θερμοκρασία του 2023 στα Νέα Μουδανιά

31 Ιανουαρίου, 2023
Επόμενο

Ελεύθερο κάμπινγκ: εισπρακτικές αστυνομικές επιδρομές σε Σαμοθράκη και Χαλκιδική

Δείτε τα σπίτια που μπορείτε να αγοράσετε στην Ευρώπη αντί 1 ευρώ

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.