• Αρχική Σελίδα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Παραιτείται της προεδρικής του αποζημίωσης ο Κ. Παπούλιας

admin Από admin
15 Φεβρουαρίου, 2012
Σε Ελλάδα, Οικονομία, Πολιτικά
1
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, παραιτήθηκε του δικαιώματός του για αποζημίωση.

Στο πλαίσιο αυτό, στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, του ζήτησε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην εισπράττει πια την αποζημίωσή του.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με παρεκάλεσε ως Υπουργό Οικονομικών να προβώ σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να παραιτηθεί του μισθού του, να παραιτηθεί δηλαδή της χορηγίας του ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Πρόκειται για μία κίνηση που τιμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι μια συμβολική κίνηση τη στιγμή που ο ελληνικός λαός καλείται να υποστεί τέτοιες θυσίες, ο πρώτος πολίτης της χώρας να παραιτηθεί από τον μισθό του, κάτι το οποίο βεβαίως δεν αφορά τον ίδιο, αλλά το αξίωμά του. Ο ίδιος, όμως, ως άτομο, αποφάσισε να πάρει αυτή την πολύ σημαντική και συμβολική πρωτοβουλία, για την οποία τον ευχαριστώ και για την οποία θα ενημερώσω τον Πρωθυπουργό και το Υπουργικό Συμβούλιο», δήλωσε σχετικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Οι πολιτικοί κρίνονται πρωτίστως από τη θέση που παίρνουν απέναντι στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα και τις κρίσιμες επιλογές που οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση. Κρίνονται απ’ τη θέση που παίρνουν απέναντι σ’ αυτούς που απειλούν το λαό και τον εκβιάζουν. Αν αυτά τα αποδέχονται ή τα ανέχονται, τότε ακόμα κι αν αρνούνται την οικονομική αποζημίωση ή μισθό, το μόνο αποτέλεσμα είναι να δίνουν άλλοθι στα αντιλαϊκά μέτρα. Με την ευκαιρία ζητούμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να υιοθετήσει τώρα την πρόταση του ΚΚΕ σχετικά με την κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων και των άλλων προνομίων», σχολίασε το ΚΚΕ.

«Έστω και τώρα, είναι καλοδεχούμενη η απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Υπενθυμίζουμε ότι εμείς δώσαμε ως κόμμα 1 εκατ. ευρώ στο “Ταμείο κατά της Φτώχειας”. Αυτό που έχουμε να προτείνουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι να ξεκινήσει από αύριο επισκέψεις στις άλλες 26 χώρες της Ε.Ε. ξεκινώντας από τις πιο δύστροπες, προκειμένου να συναντήσει τους ομολόγους του και να τους εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση και πώς συνθλίβεται ο πατριωτισμός μας από τις απαιτήσεις της τρόικα», ανέφερε, από την πλευρά του, το ΛΑΟΣ.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Προηγούμενο

Εκήλωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα “Δήμος Νέας Προποντίδας. Παρών και στο παρελθόν”

Επόμενο

Τα 30 χειρότερα κουρέματα του κόσμου!

ΣχετικάΆρθρα

Κόσμος

Κορωνοϊός: Επικρίσεις για το πρωκτικό τεστ στους ταξιδιώτες εξωτερικού

27 Ιανουαρίου, 2021
Κοινωνία

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Να πηγαίνετε στην οντισιόν και ο σκηνοθέτης να αυτοϊκανοποιείται ενώ εσύ…”

27 Ιανουαρίου, 2021
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Ιανός»: Καταβάλλονται οι αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ στους δικαιούχους -Τα ποσά ανά νομό

27 Ιανουαρίου, 2021
Επόμενο

Τα 30 χειρότερα κουρέματα του κόσμου!

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο αυξάνει τους εξοπλισμούς υπό το φόβο της Κίνας

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ακολουθήστε μας

  • 4.7k Fans
  • 680 Followers
  • 380 Followers
halkidiki all
Ακουστικά Κέντρα Κασάπογλου Χαλκιδική
zero web & graphics
coronavirus

Προτεινόμενα

Featured

Χαλκιδική: Πέταξε την κάνναβη για να γλιτώσει όμως την βρήκαν οι αστυνομικοί

27 Ιανουαρίου, 2021
Featured

Γέμισε αγριογούρουνα η Χαλκιδική – Ανησυχία για αφρικανική πανώλη και καλλιέργειες (φώτο)

27 Ιανουαρίου, 2021
Featured

Νεότερη ενημέρωση – Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στη Χαλκιδική

27 Ιανουαρίου, 2021
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.