Με ένα μείγμα rock, ethnic, ska και electro αλλά και ελληνικών ήχων το φετεινό Rockwave Festival ανακοίνωσε το πρόγραμμα του για τις 1, 2 και 3 Ιουλίου.
Ανάμεσα στα ονόματα που θα δούμε φέτος στο Tera Vibe Park στην Μαλακάσα ξεχωρίζουν οι Prodigy, οι Gogol Bordelo, οι Stranglers και οι Editors. Το συνολικό lineup των συγκροτημάτων βέβαια μάλλον δεν αδικείται από όσους γκρίνιαξαν από τα πρώτα νέα πως η οικονομική κρίση μάλλον χτύπησε και το Rockwave.
Έτσι με εξαίρεση τους Editors που έρχονται με ένα φρέσκο άλμπουμ – το “Eat Raw Meat” – στις αποσκευές τους, τα υπόλοιπα ονόματα τα έχουμε λίγο πολύ ξαναδεί, κάποιους ιδιαίτερα πρόσφατα. Παρόλα αυτά και για να είμαστε δίκαιοι, “μνημονιακή” φέτος είναι και η τιμή του εισιτηρίου που ξεκινάει από τα 12 και φτάνει τα 28 ευρώ, ενώ ελληνικά σχήματα όπως οι “Γιάννης Αγγελάκας 3” ή ο Ψαραντώνης θα αποζημιώσουν μέχρι τελευταίου λεπτού.
Line Up:
Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011
Terra Stage
EDITORS
CAKE
THE STRANGLERS
THE INSPECTOR CLUZOVibe Stage
SIVERT HOYEM
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & THE B MOVIES
VASSILIKOS
Σάββατο 2 Ιουλίου 2011
Terra Stage
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ 3
ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ
ΛΥΚΟΙ ΛΑΪΒ (ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ-ΒΕΛΙΩΤΗΣ)
ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΔΙΚΗΣ & HIS BAND
ΨΑΡΟΓΙΩΡΓΗΣ
LOST BODIES
VLASTUR
ΛΟΖΙΟΣ & ΑΝΑΚΑΤΩΣΙΑ (Χάλκινα Μακεδονίας)
ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ “ΔΙΩΝΗ”
Κυριακή 3 Ιουλίου 2011
Terra Stage
THE PRODIGY
GOGOL BORDELLO
KYUSS LIVES!
MONSTER MAGNET
MARKY RAMONES BLITZKRIEGVibe Stage
FLOGGING MOLLY
THERAPY
VIZA
DEPT
από enet.gr
Ακολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις ειδήσεις της Χαλκιδικής