Τραγικό δυστύχημα στην Καλάνδρα: 79χρονος καταπλακώθηκε κατά τη διάρκεια υλοτόμησης

Θανάσιμη πτώση 79χρονου στην Καλάνδρα Χαλκιδικής

Ένα σοβαρό δυστύχημα σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Καλάνδρας Χαλκιδικής, όταν 79χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια εργασιών υλοτόμησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος φέρεται να εκτελούσε εργασίες κοπής ξύλων για προσωπική χρήση, χωρίς να είναι επαγγελματίας υλοτόμος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε διαθέσιμο μέλος παρακείμενης βάσης υποστήριξης, παρέχοντας βοήθεια στους αρμόδιους φορείς και συμβάλλοντας στη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς οι συνθήκες απαιτούσαν άμεση παρέμβαση.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού από Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι. Στην επιχείρηση συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της Αστυνομίας. Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό του παραδόθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Ο 79χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου παρά τις προσπάθειες των διασωστών διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τι εξετάζουν οι Αρχές – Πώς συνέβη το δυστύχημα

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για καταπλάκωση από κλαδί. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος πιθανότατα βρίσκονταν πάνω στο δέντρο, όταν γλίστρησε και έπεσε σε χαμηλότερο κλαδί, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο παρευρέθηκαν και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, συνδράμοντας στην ασφαλή διευθέτηση της κυκλοφορίας και στη συνολική υποστήριξη των επιχειρήσεων.

Exit mobile version