H «ΠΟΠ Μαγειρική» υποδέχθηκε τη Χριστίνα Βραχάλη. Η αγαπημένη αθλητικογράφος, με την ενέργεια και την αυθεντικότητά της, μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής και μαγείρεψε παρέα με τον σεφ Ανδρέα Λαγό. Μαζί δημιούργησαν πιάτα με έμπνευση από τη γεύση και την παράδοση χρησιμοποιώντας το μικρασιατικό κατσικίσιο τυρί Χαλκιδικής, με την έντονη αλλά ισορροπημένη γεύση του, και το μέλι Καλαβρύτων, με το κεχριμπαρένιο χρώμα και το μοναδικό άρωμα των βουνών της Αχαΐας. Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τα παιδικά χρόνια στους διαδρόμους της ΕΡΤ, για την υποκριτική με την οποία ήθελε να ασχοληθεί τότε, για το ανικανοποίητο που την χαρακτηρίζει, για τις αθλητικές σπουδές και την κριτική που δέχεται, αλλά και για την κόρη της.
Ο Ανδρέας Λαγός και η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη μας ετοίμασαν μια πεντανόστιμη συνταγή: Κατσικίσιο τυρί Χαλκιδικής στη λαδόκολλα.
Υλικά για 4 άτομα:
300 γρ. μικρασιάτικο κατσικίσιο τυρί Χαλκιδικής 2 πορτοκάλια ξύσμα από 1 πορτοκάλι 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πιπεριά πράσινη κέρατο 12 πράσινες ελιές 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη 1/2 κ.γ. μπούκοβο
Υλικά για σερβίρισμα Άνηθος ελαιόλαδο