Η πιο γευστική τηλεοπτική συνήθεια συνεχίζεται και φέτος! Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η εκπομπή που αποκαλύπτει τις ιστορίες πίσω από τα πιο αγνά και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, αναδεικνύοντας τις γεύσεις, τους παραγωγούς και τη γη της Ελλάδας, επιστρέφει δυναμικά στην ΕΡΤ1, κάθε μεσημέρι στις 14:00.
Ο σεφ Ανδρέας Λαγός υποδέχεται ξανά το κοινό στην κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής», αναζητώντας τα πιο ξεχωριστά προϊόντα της χώρας και δημιουργώντας συνταγές που αναδεικνύουν την αξία της ελληνικής γαστρονομίας.
Κάθε επεισόδιο γίνεται ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσης και πολιτισμού, καθώς άνθρωποι του ευρύτερου δημόσιου βίου, καλεσμένοι από τον χώρο του θεάματος, της τηλεόρασης, των Τεχνών μπαίνουν στην κουζίνα της εκπομπής, μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και τις δικές τους αναμνήσεις από την ελληνική κουζίνα και μαγειρεύουν παρέα με τον Ανδρέα Λαγό.
Η «ΠΟΠ Μαγειρική» είναι γεύσεις, ιστορίες και άνθρωποι. Αυτές τις ιστορίες συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε κάθε μέρα, με καλεσμένους που αγαπούν τον τόπο και τις γεύσεις του, όσο κι εμείς.
«ΠΟΠ Μαγειρική», το καθημερινό ραντεβού με την γαστρονομική έμπνευση, την παράδοση και τη γεύση.
Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ! Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025, στις 14:00 «Γραβιέρα Νάξου, αθωνίτικο Χαλκιδικής» Καλεσμένος ο Τάσος Σωφρονίου
Η «ΠΟΠ Μαγειρική» υποδέχεται τον καταξιωμένο σχεδιαστή μόδας, Τάσο Σωφρονίου. Με φινέτσα και καλλιτεχνικό ένστικτο, ο Τάσος Σωφρονίου μπαίνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού και δοκιμάζει κάτι τελείως διαφορετικό από τις πασαρέλες. Η γραβιέρα Νάξου και το αθωνίτικο Χαλκιδικής δίνουν έμπνευση σε συνταγές με στιλ, βάθος και ελληνική γευστική ταυτότητα. Γιατί ζει στο εξωτερικό, πώς ξεκίνησε στον χώρο της μόδας, για το πόσο περήφανος είναι που ως καθηγητής μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του, αλλά και την μεγάλη αδυναμία που έχει στη μαμά του, μάς μιλάει ο Τάσος Σωφρονίου.
Πηγή: ertnews.gr