Σ.Δ.Ε. Νέας Προποντίδας: Υποδοχή A κύκλου

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε μέσα σε ζεστό και φιλικό κλίμα η Γιορτή Υποδοχής των εκπαιδευομένων του Α΄ κύκλου στο αμφιθέατρο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ν. Προποντίδας.

Η Διευθύντρια του Σχολείου, κυρία Βαΐα Κουβαρά, απηύθυνε χαιρετισμό καθώς και τον εναρκτήριο λόγο στο σύνολο των εκπαιδευομένων και στο σύλλογο των καθηγητών. Τόνισε τις αξίες της ομαδικότητας, της συνεργασίας, του σεβασμού και της αυτοεκτίμησης και παρέδωσε τη σκυτάλη στην Υποδιευθύντρια, κυρία Ειρήνη Στεργίδου, η οποία με τη σειρά της καλωσόρισε τους καινούριους εκπαιδευομένους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Προποντίδας, κα Δέσποινα Ραμανδάνη.

Ακολούθησαν παιχνίδια γνωριμίας μεταξύ των δύο κύκλων και μοιράστηκαν φάκελοι με γραφική ύλη και δώρα καλωσορίσματος στους εκπαιδευόμενους του Α΄ Κύκλου με την ευχή να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Αξίζει να αναφερθούμε ξεχωριστά στον σπουδαίο ρόλο των εκπαιδευομένων του Β΄ Κύκλου και των εκπαιδευτικών του σχολείου και να τους συγχαρούμε, καθώς συνέβαλαν αποφασιστικά και με ξεχωριστό μεράκι και διάθεση στη διοργάνωση όλης της δράσης και κυρίως κατασκεύασαν προσωπικά ένα-ένα τα χειροποίητα βιβλιαράκια, δώρα για τον Α΄ κύκλο.
Η τελετή ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Το Σ.Δ.Ε. Ν. Προποντίδας λειτουργεί για 7η σχολική χρονιά, απευθύνεται σε ενήλικες συμπολίτες μας που δεν έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους στο Γυμνάσιο και χορηγεί ισότιμο Απολυτήριο Γυμνασίου σε δύο χρόνια.

Exit mobile version