Γιώργος Λιάγκας - Το Πρωινό | ΑΝΤ1

Ψυχαγωγία

Η αντίδραση του ΑΝΤ1 μετά το ρεπορτάζ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ στο Πρωινό

By admin

October 11, 2024

Με καταιγισμό αρνητικών σχολίων ήρθε αντιμέτωπος την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου ο Γιώργος Λιάγκας και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Αιτία φυσικά ήταν το μάλλον απρεπές ρεπορτάζ για τα τετραγωνικά και τις παροχές της οικίας Μπάλντοκ στη Γλυφάδα. Εκεί όπου ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρήκε τραγικό θάνατο στην πισίνα του μόλις στα 31 του χρόνια.

Το «Πρωινό» αφιέρωσε μεγάλο μέρος του ρεπορτάζ σε υπεραναλυτική παρουσίαση real estate την ώρα που εξελισσόταν μια ανθρώπινη τραγωδία. «Παλιά κακή τηλεόραση» ήταν το επιεικέστερο σχόλιο που γράφτηκε στο Χ και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπήρξε πύρινη αρθογραφία με ονοματεπώνυμο κατά του Γιώργου Λιάγκα αλλά και της επιλογής των θεμάτων της εκπομπής του ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα hashtag «Liagas» και «Proino» ήταν στα πρώτα πέντε trends του X για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου.

Το «Πρωινό» εμφανίζει εδώ και καιρό μια εμμονή με ρεπορτάζ που έχουν να κάνουν με real estate επώνυμων προσώπων αλλά και οικονομικά στοιχεία με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα χρήματα που φέρεται να αποκόμισε η Άννα Βίσση από τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Αυτή η επιμονή λοιπόν ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα οδηγούσε σε ατόπημα. Το πρωί της Πέμπτης στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπήρχαν ενδοιασμοί για το εάν το θέμα έπρεπε να ενταχθεί στη σκαλέτα της εκπομπής. Έπαιξε κανονικά με αποτέλεσμα όσα επακολούθησαν.

Υπήρξε -σύμφωνα με πληροφορίες- και ενόχληση του ΑΝΤ1 ενώ ο Γιώργος Λιάγκας σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι έκανε μια αναλυτική ανάρτηση – αναδίπλωση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν το σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις».

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά μετά τις αντιδράσεις για το ρεπορτάζ στην εκπομπή του | (Instagram @gliagas)

Το θέμα βέβαια είναι οι συνέπειες από εδώ και πέρα. Το «Πρωινό» ήδη ζορίζεται πολύ και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της σεζόν αυτή τη στιγμή υπολείπεται στο δυναμικό κοινό τουλάχιστον 4 μονάδες από το πρώτο «Buongiorno» του Mega ενώ προπορεύεται με δεκαδικά από την 3η σε τηλεθέαση εκπομπή «Super Κατερίνα».

Υπάρχει λοιπόν πλέον έκδηλη ανησυχία εάν αυτό το ατόπημα που αναπαράχθηκε σε τεράστιο βαθμό στοιχίσει στην εκπομπή για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή: reader.gr