φώτο αρχείου

Featured

Χαλκιδική: Το 95% των ωρών διδασκαλίας στα σχολεία της Συκιάς θα καλυφθούν έως την προσεχή Δευτέρα

By admin

October 11, 2024

Τη διαβεβαίωση ότι το 95% των ωρών διδασκαλίας θα καλυφθούν έως την προσεχή Δευτέρα έδωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΔΕΚΜ σχετικά με τα κενά των σχολείων της Συκιάς στην Χαλκιδική.

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι προς αποκατάσταση της αλήθειας πως την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου υπήρχε προγραμματισμένη επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής με σκοπό την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και ουδέποτε έλαβε ενημέρωση για διαμαρτυρία μαθητών στα γραφεία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας προς αποκατάσταση της αλήθειας ανακοινώνει πως την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου υπήρχε προγραμματισμένη επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής με σκοπό την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής.

Ουδέποτε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας έλαβε ενημέρωση για διαμαρτυρία μαθητών στα γραφεία της, πόσο μάλλον για την προσέλευση των μαθητών του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Συκιάς.

Παρόλα αυτά μόλις ο κ. Κόπτσης ενημερώθηκε για τη διαμαρτυρία επίσπευσε τις επισκέψεις του στις σχολικές μονάδες και προσήλθε στην ΠΔΕ, όπου συνάντησε μαθητές, γονείς και τον Δήμαρχο Σιθωνίας και συνομίλησε μαζί τους. Τους διαβεβαίωσε δε ότι 95 τοις εκατό των ωρών διδασκαλίας θα καλυφθούν έως την προσεχή Δευτέρα.

Κάθε άλλη διάχυση πληροφορίας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Πηγή: makthes.gr