Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Τι αλλάζει με το ανανεωμένο «PAOK Network»

By admin

August 27, 2024

Στην ανανέωση του «PAOK Network» με νέες συνθήκες και κανονισμούς προχωρά ο ΠΑΟΚ με στόχο τη διατήρηση της ακαδημίας του σε υψηλό επίπεδο, συνεχίζοντας παράλληλα την ένταξη και άλλων ακαδημιών ανά την επικράτεια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Νέα εποχή, νέα φιλοσοφία και πιο στέρεες βάσεις για το ανανεωμένο PAOK Network, ίδιος ο στόχος ωστόσο. Η απόφαση του ΠΑΟΚ Academy να συνεργάζεται με ακαδημίες ανά την επικράτεια είναι ειλημμένη από χρόνια. Από την σεζόν 2024-25 απλώς μεταβάλλονται οι συνθήκες και οι κανόνες.

Οι συνεργαζόμενες ακαδημίες έχουν πλέον και τεχνικά άμεση σύνδεση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της πλατφόρμας ΠΑΟΚ footy. Η εν λόγω πλατφόρμα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο αναφορικά με την εκπαίδευση προπονητών και στελεχών, την αξιολόγηση των αθλητών και του προπονητικού έργου των ακαδημιών, την καταγραφή ικανοτήτων των αθλητών της κάθε ακαδημίας, όπως και τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του μακροχρόνιου προπονητικού προγραμματισμού.

Επιπλέον, το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των συνεργαζόμενων ακαδημιών επεκτείνεται σε τομείς όπως η διαδικασία ειδικών trials αξιολόγησης των παικτών των συνεργαζόμενων ακαδημιών και την διεξαγωγή κλειστών τουρνουά των συνεργαζόμενων ακαδημιών. Σημαντικότατη παράμετρος προφανώς είναι η τακτική διά ζώσης επαφή με στελέχη και προπονητές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή 28 είναι οι συνεργαζόμενες ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ προφανώς είναι σε εξέλιξη συζητήσεις ένταξης και άλλων ακαδημιών ανά την επικράτεια.

Μακεδονικός Γρεβενών

Π.Ο. Ξηροκρήνης

ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, Αθήνα

ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΠΑΜΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

ROUSALIS SOCCER CLUΒ, Αιγάλεω

ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ

ΠΑΟΚ MUNDIALITO ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΥΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΠΑΟΚ CALCETΤO, Χανιά

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ

ΠΑΟΚ ΑΕΤΟΙ

ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ

ΑΣ ΑΣΤΗΡ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Χαλκιδική

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΑΟΚ ΤΡΙΑΔΙΟΥ

ΠΑΟΚ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΑΜΠΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Α.Μ.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΑΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ, Θεσσαλονίκη

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΟΛΟΥ».

Πηγή: voria.gr