Πνιγμός 8χρονης στη Χαλκιδική: Αφέθηκαν ελεύθεροι ο αρχηγός και η ομαδάρχισσα

φώτο αρχείου

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του οκτάχρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης στην περιοχή της Κρυοπηγής στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι με την κατηγορία ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας, η 19χρονη ομαδάρχισσα και ο 34χρονος «αρχηγός».

Σημειώνεται πως νωρίτερα, η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε πως το παιδί έχασε τη ζωή του από πνιγμό στην πισίνα όπου και βρέθηκε νεκρό.

Πλέον οι Αρχές αναζητούν τον νόμιμο εκπρόσωπο της κατασκήνωσης προκειμένου να τον συλλάβουν.

«Λύγισε» ο πατέρας του κοριτσιού

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα για το πώς έγινε, δεν έχω μυαλό, εγώ σε λίγες ώρες κηδεύω το παιδί μου. Έχουμε μια υποψία μήπως δεν το πήραν καθόλου το παιδί από την πισίνα, να μην το είδαν αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά» λέει ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική και συνεχίζει:

«Όλα είναι ανοιχτά για το τι έχει συμβεί, δεν μας είπαν τίποτα από την κατασκήνωση. Άλλος λέει ότι υπήρχε επίβλεψη και άλλος λέει ότι δεν υπήρχε. Αναρωτιόμαστε όλοι πώς είναι δυνατόν, να μην είδε κανείς ότι ένα οκτάχρονο κορίτσι έφυγε» κατέληξε μιλώντας στην ιστοσελίδα newsit.gr.

Πηγή: grtimes.gr

Exit mobile version